Poimutusnauhaverhot / Ellos Home

Poimutusnauhaverhot puuvillaa, jossa painettu kuvio. Monitoiminauha, jonka ansiosta verhon voi ripustaa monella eri tavalla. Poimutusnauhaverhot voi ripustaa suoraan verhotankoon tai käyttää ripustamiseen renkaita, neulakoukkuja tai sormikoukkuja. Poimutusnauhaverho sopii myös ripustettavaksi verhokiskoon. Poimutusnauhan nyöreillä saat helposti tasaiset laskokset.
Leveys 140 cm. Kaksi pituutta: 220 ja 250 cm.

Tuotteessa käytetty puuvilla on viljelty Better Cotton Initiative (BCI) -aloitteen mukaisesti. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on parantaa kansainvälisen puuvillantuotannon käytäntöjä ja tehdä puuvillantuotannosta kestävämpää, vastuullisempaa ja tehokkaampaa kouluttamalla puuvillan viljelijöitä. Järjestön tekemän koulutustyön avulla viljelijät oppivat käyttämään vähemmän vettä, kemikaaleja ja torjunta-aineita. Säästöjen ansiosta viljelyalueen työntekijöiden oikeudet ja työolosuhteet paranevat, tuotettu puuvilla on laadukkaampaa ja alueen biologinen monimuotoisuus säilyy. Kiitos, että tuet vastuullista puuvillan tuotantoa yhdessä Elloksen kanssa!

Oeko-Tex-sertifikaatti 10.HIN.76487. Tuote ei aiheuta allergisia oireita eikä muita terveyshaittoja. Tuote ei sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja.

  • Esitys: Vävt
  • Päällyskangas: 100% Puuvillaa
  • Peseminen: Konepesu 40°

Tuotenumero: 1518609-02-220

Säästät toimituskulut

Kun tilaat vähintään 59 EUR

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää