Ellos Home Maple sänkykatos

149,00 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Maple sänkykatos

Loppunut varastosta,  toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: Vaaleanvihreä

Vuodetarvikkkeet / Ellos Home

Käsintehty, pyöreä sänkykatos. Rengas metallia, kangas pestyä puuvillaa. Kankaan voi irrottaa pesua varten. Ylhäällä ripustuslenkki. Ø 63 cm. 2x200x400 cm (leveys alareunasta 800 cm).

Huomaa: sänkykatos ei ole lelu. Pidä pieniä lapsia silmällä.


Tuotteessa käytetty puuvilla on viljelty Better Cotton Initiative (BCI) -aloitteen mukaisesti. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on parantaa kansainvälisen puuvillantuotannon käytäntöjä ja tehdä puuvillantuotannosta kestävämpää, vastuullisempaa ja tehokkaampaa kouluttamalla puuvillan viljelijöitä. Järjestön tekemän koulutustyön avulla viljelijät oppivat käyttämään vähemmän vettä, kemikaaleja ja torjunta-aineita. Säästöjen ansiosta viljelyalueen työntekijöiden oikeudet ja työolosuhteet paranevat, tuotettu puuvilla on laadukkaampaa ja alueen biologinen monimuotoisuus säilyy. Kiitos, kun tuet puuvillan vastuullista tuotantoa yhdessä Elloksen kanssa.

Tuote on sertifioitu STANDARD 100 by OEKO-TEX® -standardin mukaisesti. Sertifiointi takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita.
Lisenssinumero & testauslaitos: 12.HIN.13300 HOHENSTEIN HTTI

  • Päällyskangas: 100% Puuvillaa
  • Peseminen: Hienopesu 30°

Tuotenumero: 1502347-06-0

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää