Ellos Home Kirjekuorilakana Carmelia kammattua puuvillaperkaalia

Black Week – Super Deal
Tee löytöjä tuhansien tuotteiden joukosta ja saa jopa 70% alennusta!*

Happy Shopping!

31,00 EUR 44,99 EUR -30% Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Kirjekuorilakana Carmelia kammattua puuvillaperkaalia Koko

1 jäljellä varastossa,  toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: Beige

Aluslakanat / Ellos Home

Kirjekuorilakana ekologista kammattua puuvillaperkaalia, jossa Easy Care -käsittely. Käsittely tekee materiaalista erittäin viileän ja raikkaan tuntuisen sekä tavallista helppohoitoisemman. Muotoonommeltu kirjekuorilakana ympäröi sijauspatjan ja pysyy hyvin paikoillaan. Useita eri kokoja. Sopii korkeintaan 10 cm:n paksuisille sijauspatjoille. Langantiheys 200 tc.

Tuote on GOTS-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että tuote sisältää ekologista materiaalia, joka on viljelty ilman kemiallisia torjunta-aineita, keinotekoisia lannoitteita ja geenimuuntelua (GMO). Tuote täyttää GOTS:in vastuullista valmistusta koskevat sosiaaliset ja ympäristöön liittyvät vaatimukset aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti. Tuotteen ympäristövaikutukset ovat pienemmät kuin tavanomaisesti tuotettujen tuotteiden.
Lisenssinumero & testauslaitos: 1629 LETIS

Tuote on sertifioitu MADE IN GREEN by OEKO-TEX® -merkinnän mukaisesti. Jäljitettävä merkintä takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita. Sertifiointi on STANDARD 100 by OEKO-TEX® -sertifikaatin mukainen. Lisäksi MADE IN GREEN by OEKO-TEX® -merkintä takaa, että tuote on valmistettu kestävästi ja sosiaalisesti vastuullisissa työskentelyolosuhteissa. Valmistusketju voidaan jäljittää merkinnässä olevan ainutlaatuisen QR-koodin avulla.
Lisenssinumero & testauslaitos: 2011PK0073 AITEX

  • Esitys: Perkaalia
  • Päällyskangas: 100% Puuvillaa
  • Peseminen: Konepesu 60°

Tuotenumero: 1609985-03-36

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu