Tyynyliinat / Ellos Home

Tyynyliina vintage-pestyä pellavaa, jossa kontrastiväriset saumat ja lankavärjätyt raidat. Värit sopivat yhteen kattavan Candice-vuodevaatesarjamme kanssa. Koko 50x60 cm. Paino 165 g/m2. Tyynyliinasta on saatavana myös koko 50x90 cm, jos haluat sänkyysi pidemmän tyynyn.

Erittäin laadukasta ja helppohoitoista ranskalaista pellavaa, joka kestää vuosia käytössä. Pesty pellava on pehmeää ja miellyttävää ihoa vasten.
Pellava on klassinen, kaunis materiaali, joka tuntuu miellyttävältä ja on tyylikkään näköinen. Pellava imee itseensä kosteutta ja siirtää pois ylimääräistä lämpöä. Pellavatekstiileissä on viileä ja mukava nukkua.

Nukkumismukavuuden säilyttämiseksi suositellaan pesua 60 asteessa sekä kuivausta kuivausrummussa keskilämmöllä, kunnes tuote on kaappikuiva. Taita tuote pituussuunnassa ja kääri rullalle, niin se säilyttää muotonsa eikä rypisty.

European Flax -sertifioitu. Tuote sisältää laadukasta pellavaa, joka on kasvatettu ympäristöystävällisesti ja jonka voi jäljittää tuotantoprosessin alusta asti.

Tuote on sertifioitu STANDARD 100 by OEKO-TEX® -standardin mukaisesti. Sertifiointi takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita.
Lisenssinumero & testauslaitos: 12.HIN.13300 HOHENSTEIN HTTI

 • Päällyskangas: 100% Pellavaa
 • Peseminen: Konepesu 60°

Tuotenumero: 1061404-05-05

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Näytä 2 arvostelut

Arvostelujen 5.0 keskiarvo 5

 • Arvosana 5 / 5

  Hyvä lastu

  Pariviikkoa sitten sain tuotteen. Olen ollut tosi tyytyväinen, ihanaa pellavaa! Tilaan varmaan lisää…

  Sannima — 2020-08-04

 • Arvosana 5 / 5

  Upea väri, ihana kangas.

  Näitä Candran tyynyliinoja ihailen aina Elloksen sivuilla. Ovat vain sen verran kallii…

  Decorator — 2020-08-01