Keittiöpyyhkeet / Ellos Home

Keittiöpyyhe 100% ranskalaista, pestyä pellavaa. Klassisen, kaunista, viileää ja pehmeää materiaalia. Ripustuslenkki samaa kangasta. Koko 50x70 cm.

Candice-pellavasarjassamme on myös mm. aluslakanoita, pussilakanoita, tyynyliinoja ja pyyhkeitä.

Tuote on upeaa ja helppohoitoista ranskalaista pellavaa, joka pysyy kauniina vuosia. Pesty pellava on pehmeää iholla. Pellava on klassinen materiaali, joka on sekä kaunista että miellyttävää iholla. Pellava myös imee kosteutta itseensä ja siirtää lämpöä iholta olo pysyy viileänä nukkuessa.

Suosittelemme tuotteen pesua 60°:ssa, jotta materiaali pysyy mukavan tuntuisena. Rumpukuivaa tuote keskikorkeassa lämpötilassa kaappikuivaksi. Taittele tuote pituussuunnassa ja rullaa näin tuote säilyttää muotonsa eikä siihen tule laskoksia.

European Flax -sertifioitua pellavaa. Laadukas pellava on viljelty ympäristö huomioon ottaen, ja koko tuotantoprosessi on jäljitettävissä aina taimesta kuiduksi.

Öko-Tex-sertifikaatti 12.HIN.13300. Tuote ei aiheuta allergisia oireita eikä muita terveyshaittoja. Tuote on testattu eikä se sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja.

  • Päällyskangas: 100% Pellavaa
  • Peseminen: Konepesu 60°

Tuotenumero: 1038353-15-408

Säästät toimituskulut

Kun tilaat vähintään 59 EUR

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää