Malli on 175 cm pitkä ja hänellä on päällään koko 34/36

Untuva- & toppatakit / Ellos Collection

Kevytuntuvatakki, jossa pehmeä, kevyt ja lämmin täyte. Vuori kierrätettyä polyesteriä. Kaksi fleecevuorillista taskua. Kaksisuuntainen vetoketju ja painonapillinen tuulisuojalista. Kuminauha hihansuissa. Pituus n. 104 cm koossa 34/36.
Täyte 60% untuvaa/höyheniä (80% untuvaa, 20% höyheniä) ja 40% synteettistä materiaalia. Untuva on kevyttä ja lämmintä, ja synteettinen materiaali kuivuu nopeasti - saat käyttöösi molempien materiaalien parhaat ominaisuudet. Pesun jälkeen takki kuivuu nopeammin kuin untuvatakki, eikä täyte kasaudu.

Ellos ei käytä eläviltä linnuilta nypittyä untuvaa.

Tuote on kyllästetty vettähylkiväksi ympäristöä säästävällä Rudolf Bionic Finish Eco -käsittelyllä, joka ei sisällä perfluorattuja aineita (PFC). Käsittely on ympäristöystävällisempi kuin näihin aineisiin perustuvat käsittelyt. Käsittele tuote uudelleen tekstiilien suojasuihkeella, mikäli vesi ei enää muodosta pisaroita päällyskankaalle. Tee se esimerkiksi silittämällä miedolla lämmöllä tai rumpukuivauksen avulla. Tarvittaessa voit käyttää myös tekstiilien suojasuihketta.

  • Esitys: Kangasta
  • Täyte: 48% Untuvaa, 40% Polyesteriä, 12% Höyheniä
  • Istuvuus: Regular
  • Vuori: 100% Polyesteriä
  • Päällyskangas: 63% Polyamidia, 37% Polyesteriä
  • Peseminen: Konepesu 40°

Tuotenumero: 7013680-02-3436

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Näytä 1 arvostelut

Arvostelujen 4.0 keskiarvo 5

Normaali istuvuus Iso