Malli on 176 cm pitkä ja hänellä on päällään koko 38

Uimapuvut / Ellos Collection

Uimapuku, jossa muotoonprässätyt, kevyesti topatut ja poimutetut kupit. Poimutetut sivut luovat kauniit poimutukset eteen. Irrotettavat ja säädettävät olkaimet. Muotoileva powermesh-verkkovuori edessä ja trikoovuori takana.

Tuote sisältää REPREVE®-nailonia, joka on valmistettu kierrätetystä ylijäämämateriaalista, kuten kankaista, langoista ja matoista. REPREVE®-nailonin valmistuksessa käytetään vähemmän vettä, energiaa ja kemikaaleja kuin tavallisen fossiilisista raaka-aineista, kuten öljystä, valmistetun nailonin valmistuksessa. Tämä vähentää kasvihuonekaasupäästöjä ja jätteiden määrää. REPREVE® on kierrätetyn polyesterin ja polyamidin valmistuksen johtava tavaramerkki.

 • Vuori: 90% Polyamidia
 • Päällyskangas: 80% Polyamidia, 20% Elastaania
 • Peseminen: Käsinpesu

Tuotenumero: 7012480-08-38

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

A better choice

Auttaaksemme asiakkaitamme tekemään kestäviä ostoksia olemme kehittäneet A better choice -ympäristömerkinnän. Tämän merkinnän saaneet tuotteet on valmistettu ympäristö huomioon ottaen. Niissä on ympäristöystävällisiä materiaalivalintoja ja ne on valmistettu paremmin tuotantotavoin ja vähäisemmin resurssein. Jotta tuote voidaan luokitella Elloksella A Better Choice -tuotteeksi, sen tulee sisältää vähintään 50 % kestäviä materiaaleja. Elloksen kestävän kehityksen mukaiset materiaalit: Ekologinen puuvilla, kierrätetty puuvilla, Lyoselli (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, kierrätetty Repreve-polyesteri, kierrätetty polyamidi, European Flax (pellava) ja FSC-sertifioitu puu. Myös BCI-puuvilla kuuluu A better choice -merkinnän piiriin. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka opettaa puuvillanviljelijöille kestävämpiä puuvillanviljelytapoja sekä ohjaa tehokkaampaan veden käyttöön ja torjunta-aineiden vähentämiseen. BCI edistää puuvillanviljelijöiden sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä olosuhteita. Ostamalla BCI-merkityn tuotteen tuet vastuullista puuvillan viljelyä yhdessä Elloksen kanssa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että tuote on valmistettu fyysisesti jäljitettävästä Better Cotton -puuvillasta.

Arvostelut

Näytä 3 arvostelut

Arvostelujen 3.5 keskiarvo 5

 • Arvosana 2 / 5

  Kiva väri, mutta...

  Materiaali tuntui hyvältä, mutta kupit olivat surkean pienet vaatteen kokoon nähden eikä to…

  msnk — 2022-06-12

 • Arvosana 5 / 5

  Kaunis ja naisellinen

  Ihana uimapuku, tukee vatsanseutua, rypytykset häivyttää vatsaa, ja kaunis yläosa. Myös t…

  Pirita T — 2021-06-10

 • Arvosana 4 / 5

  Tiukka pukea päälle

  Todella kaunis kuosi ja malli! Oli kuitenkin niin napakka "shaping" että uikkari oli vaikea…

  Sini29 — 2021-05-27