Malli on 178 cm pitkä ja hänellä on päällään koko 34/36

Ellos Collection Mekko Beata

Elin Lannsjö – stylisti, sisustaja ja kynäniekka – on suunnitellut malliston yksinomaan Ellokselle. ”Olen halunnut tuoda suunnittelussani esiin 70-luvun individualismia ja tapaamme ilmaista persoonallisuuttamme yhä enemmän muodin keinoin” – Elin.

59,99 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Mekko Beata Koko

toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: We2162408-900

Kesämekot / Ellos Collection

Mekko, jossa kaunis reikäkirjailu ylhäällä edessä ja viisto reikäkuvio kädenteissä sekä edessä että takana. Leveä smokkirypytys vyötäröllä ja pitkät pallomaiset hihat, joissa leveä smokkirypytys hihansuissa. Pyöreä pääntie, jossa kapea poimutettu reuna sekä syvä halkio ja päällystetyt napit niskassa. Kaunis V:n muotoinen kaarroke ja poimutettu sauma takana. Levenevä hameosa, jossa röyhelö. Kangasta. Pituus n. 103 cm koossa 34/36.

Vaate kuuluu Elin Lannsjön Ellos-mallistoon.

Ellos tekee yhteistyötä Better Cotton Initiativen kanssa parantaakseen puuvillanviljelyä maailmanlaajuisesti. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka opettaa puuvillanviljelijöille kestävämpiä puuvillanviljelytapoja sekä ohjaa tehokkaampaan veden käyttöön ja torjunta-aineiden vähentämiseen. BCI edistää puuvillanviljelijöiden sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä olosuhteita. Ostamalla tämän tuotteet tuet vastuullista puuvillan tuotantoa yhdessä Elloksen kanssa. Se ei tarkoita, että tuote on valmistettu fyysisesti jäljitettävästä Better Cotton -puuvillasta.

  • Esitys: Vävt
  • Istuvuus: Regular
  • Vuori: 100% Puuvillaa
  • Päällyskangas: 100% Puuvillaa
  • Peseminen: Konepesu 40°

Tuotenumero: 7013742-01-3436

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu