Yleis- & monitoimikoneet / Electrolux

Vaihda arjen haasteet nautinnollisiksi hetkiksi  sen mahdollistaa Assistent-yleiskone. 1000 W:n moottori, taikinakoukku, sekoitin, vatkausvispilä, kaksi teräskulhoa (4,8 l ja 2,9 l) sekä roiskesuojakansi. Loihdi juhlat 20 hengelle tai päivällinen kahdelle. Assistent-yleiskoneeseen on saatavana myös lisätarvikkeita.

Electrolux on soveltanut vuosikymmenten kokemustaan ammattikeittiöistä luodessaan uudistuneen Assistent -yleiskoneen. 1000 watin moottori ja kymmentasoinen nopeudensäätö tekevät laitteesta tarpeeksi monipuolisen minkä tahansa ruoka-aineen käsittelyyn.

Laitatko ruokaa isolle perheelle tai viihtyisän illallisen ystävillesi? Kun tarvitset enemmän kuin kaksi kättä, Electroluxin Kitchen Assistent tarjoaa apunsa. Se tekee kaiken hankalan työn: vaivaa hiivataikinan, sekoittaa kakkutaikinan tai vatkaa kerman vaahdoksi. Sinulla jää aikaa kaikkeen muuhun.

Voit luottaa Assistentin ainutlaatuiseen lopputulokseen joka kerta, kun teet täytekakkua, vatkaat marenkia tai leivot monta leipää samalla kertaa. Tämä muonipuolinen yleiskone on kokonaan metallia ja tarpeeksi voimakas auttamaan sinua keittiössä monta tulevaa vuotta.

Tuotenumero: 1013066

Säästät toimituskulut

Kun tilaat vähintään 59 EUR

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää