Kamerat & videokamerat / Denver

Jaa kuvia suoraan läheistesi kanssa sen sijaan, että jakaisit ne kaikille, kuten sosiaalisissa medioissa. Lähetä kuvia ja tekstiä suoraan perheelle tai ystäville, joilla on seinällä tai pöydällä valokuvakehys. Paljon henkilökohtaisempaa kuin sosiaalisissa medioissa, joissa kaikki eivät halua jakaa kaikkea kaikkien kanssa.

FRAMEO-ohjelma synkronoi käyttäjän älypuhelimen vastaanottajan valokuvakehyksen kanssa. Näin ei tarvita muistikortin tai USB-tikun vaihtamista. Kaikki tapahtuu matkapuhelimen ja verkon kautta FRAMEOssa. Toimii Android 4.1- ja iOS 8.0 -käyttöjärjestelmillä sekä niitä uudemmilla.

7" IPS -kosketusnäyttö, resoluutio: 1024x600 erittäin hyvä kuvanlaatu. Kuvien vaihtumisaikaa voi säätää 10 sekunnista 30 minuuttiin. Lisää kuviin tekstiä. Ajastintoiminto sammuttaa kehyksen automaattisesti yön ajaksi. Voit esimerkiksi sulkea sen klo 23.00 8.00. Lisää ja poista FRAMEO-ystäviä suoraan kosketusnäytöltä.

Näyttää oikealta taulun kehykseltä.

8 Gt:n muisti voit tallentaa tuhansia kuvia suoraan FRAMEO-valokuvakehykseen. Älykäs toiminto näyttää kuvat oikealla tavalla, vaikka näyttöä käännettäisiin pystyasentoon ilman, että siihen tulee mustat reunat .

Väri:
Musta

  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1513722

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu