Takit / Color kids

Topattu Color Kids -laskettelutakki sopii sekä arkeen että laskettelurinteeseen. Tuulen- ja vedenpitävä Air-Flo Extreme -päällyskangas on myös likaa hylkivä. Vesipilariarvo 10 000-20 000 mm. Teipatut, vedenpitävät saumat. Lämmin fleecevuori selässä ja sileä kangasvuori muualla. Korkealaatuiset YKK-vetoketjut.
Irrotettava fleecevuorillinen huppu, jossa pehmeä upotettu kuminauha etureunassa. Korkea kaulus, jonka sisäpuolella pehmeä fleecevuori. Takki suljetaan vetoketjulla. Hihansuissa kuminauha ja painonapeilla säädettävä leveys. Kaksi taskua, joissa fleecevuori ja vetoketju. Tarranauhallinen sisätasku. Vetoketjullinen hissilipputasku vasemmassa hihassa alhaalla. Helmassa nyöri ja stopperit. Joustava lumilukko, jossa luistamaton nauha. Heijastinyksityiskohdat.

Tuote on kyllästetty vettähylkiväksi ympäristöä säästävällä Rudolf Bionic Finish Eco -käsittelyllä, joka ei sisällä perfluorattuja aineita (PFC). Käsittely on ympäristöystävällisempi kuin näihin aineisiin perustuvat käsittelyt. Käsittele tuote uudelleen tekstiilien suojasuihkeella, mikäli vesi ei enää muodosta pisaroita päällyskankaalle. Tee se esimerkiksi silittämällä miedolla lämmöllä tai rumpukuivauksen avulla. Tarvittaessa voit käyttää myös tekstiilien suojasuihketta.

Tuote on kierrätettyä materiaalia, jonka käyttö vähentää jätteen määrää ja luonnonvarojen kulutusta.

  • Täyte: 100% Polyesteriä
  • Vuori: 100% Polyesteriä
  • Materiaali: 100% Polyesteriä

Tuotenumero: 1616790-01-104

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu
Miten arvostelut toimivat?