Silmänympärysvoiteet / Clarins

Täydellinen silmänympärysvoide, joka kohottaa silmäluomien ilmettä sekä häivyttää ryppyjä, silmäpusseja ja tummia silmänympäryksiä. Sopii kaikille naisille, jotka etsivät silmänympärysalueen ikääntymisen merkkejä ehkäisevää anti-ageing-tuotetta. Tehoaa 60 sekunnissa.
Välitön tulos: silmänympärysihon iho näyttää sileämmältä ja heleämmältä, ja silmät näyttävät pirteämmiltä ja levänneemmiltä. Tulos pidemmän käytön jälkeen: kevyemmät silmäluomet, näkyvästi vähemmän ryppyjä, vaaleammat silmänympärykset ja pienemmät silmäpussit. Sileä tekstuuri sulautuu helposti ihoon tehden siitä sametinpehmeän. Pumppupullon ilmatiivis teknologia takaa koostumuksen laadun säilymisen. Sopii myös herkälle iholle ja piilolinssien käyttäjille. Oftalmologisesti ja dermatologisesti testattu.

Sisältää mm. cassie-vahaa ja ekologista harungana-uutetta, joka silottaa ja kohottaa, silkkipuu-uutetta, hevoskastanjan eskiiniä, ekologista guarana-uutetta sekä kofeiinia, joka auttaa häivyttämään tummia silmänympäryksiä ja silmäpusseja. Ekologinen shea-voi ja D-Pantenoli ravitsevat ihoa ja vahvistavat silmäripsiä.

● Silottaa ja kohottaa
● Häivyttää tummia silmänympäryksiä ja silmäpusseja
● Ravitsee ihoa ja vahvistaa silmäripsiä.

Käytä aamuin ja/tai illoin kuivalle ja puhtaalle iholle. Lämmitä tuote sormenpäissä. Levitä tuote painelevin liikkein aloittaen silmänurkasta silmän alapuolelta ja etene kohti ohimoa. Toimi samoin silmän yläpuolella ja taputtele lopuksi tuotetta kevyesti silmäluomelle. Painele tuotetta lopuksi rentouttavin painalluksin kulmakarvojen väliin. Viimeistele asettamalla etusormi silmäripsiä vasten, jotta ripset saavat osansa vahvistavista ominaisuuksista.

Tuotenumero: 1612987

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu