LED-TV:t / Champion Nordic

Champion CHLED143EUNB on laadukas 43-TV, jossa ELED-näyttö ja tyylikäs UNB-runko. TV:ssä älytelevisiotoiminnot, joiden avulla voit käyttää esimerkiksi Facebookia, Netflixiä, Youtubea tai muuta televisioon esiasennettua materiaalia. 43-tuumaisessa LED-televisiossa on veitsenterävä Full-HD-kuva ja kaikki tarvittavat toiminnot ja ominaisuudet television ja elokuvien katseluun. Useat liitännät, mm. 2 HDMI-liitäntää, mahdollistavat lisävarusteiden kytkemisen TV-laitteeseen. Digitaalinen maanpäällisen verkon vastaanotin (DBT-T2) sekä digi-TV (DVB-C). ELED-näytön ansiosta CHLED143EUNB-televisio kuuluu A+ -energialuokkaan, eli se vie vain vähän energiaa.

Takana CI+-portti, jonka ansiosta voit liittää CA-moduulin ohjelmakorttiin (esimerkiksi Boxer). Tyylikäs design sopii moderniin kotiin. Full HD (1920x1080) -ominaisuuden ansiosta voit nauttia suosikkiohjelmistasi ja elokuvistasi teräväpiirtolaatuisina. Helppokäyttöinen OSD-valikkojärjestelmä tukee useita kieliä, mikä helpottaa asetusten tekemistä.

PVR-toiminnolla voit helposti muuttaa televisiosi mediatoistimeksi. Liittämällä televisioon USB-muistilaitteen voit näyttää kuvia tai tallentaa tai toistaa ohjelmia. PVR-toiminnon ansiosta voit jopa keskeyttää suoran TV-lähetyksen, sillä ohjelma tallentuu muistiin. Kun palaat TV:n ääreen, voit jatkaa siitä, mihin jäit.

TEKNISET TIEDOT:
- Näytön koko - 43 /109 cm
- Kuvaformaatti - 16:9
- Resoluutio - 1920*1080
- Kirkkaus - enintään: 300 cd/m²
- Kontrastisuhde - 1200:1
- Katselukulma (aste) - 178H/178V
- VESA 200 x 200

  • Näytön koko: 43
  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1516386

Säästät toimituskulut

Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.