Kuulokkeet & headsetit / Champion

Oletko väsynyt sotkeutuviin johtoihin? Nyt voit kuunnella musiikkia langattomasti HBT300-kuulokkeilla! Niissä on kevyt ja sulavalinjainen design ja ne ovat mukavat kaikenlaisessa käytössä. Älä huolehdi akun loppumisesta se kestää jopa yli 18 tuntia! HBT300 on tämän hintaluokan parhaimmistoa sekä muotoilun että äänenlaadun suhteen.

Maksimaalinen mukavuus
Pehmeä ja mukava pääsanka sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön. Optimaalisesti muotoillut, mukavat kuulokekupit, joiden erinomainen eristys sulkee ympäristön äänet ulkopuolelle ja antaa käyttäjän nauttia musiikista. Kuulokkeissa on Bluetooth 4.1 -tuki ja ne on helppo liittää älypuhelimeen, tietokoneeseen tai mediasoittimeen, jossa on Bluetooth-tuki. Kuulokkeet on helppo ladata mukana olevalla USB-johdolla.

Fiksu ohjaus
Vasemmalla sivulla on näppärä ohjauspaneeli, josta voit hallita musiikintoistoa ilman puhelimen näppäilyä. Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta voit vastata puheluihin suoraan kuulokkeista. Kuulokekupin sivupainikkeet toimivat yhdellä painalluksella, kun haluat säätää äänenvoimakkuutta, kappalevalintoja jne.

- Sanka ja korvatyynyt pehmeää tekonahkaa
- Bluetooth-versio: CSR 4.1
- Akku: Litium Polymer -akku 3.7V
- Lataus: DC 5V
- Akun merkkivalo (iOS)
- Soittoaika: jopa 18 tuntia
- Valmiusaika: 300 tuntia
- Latausaika: 2 tuntia
- Sisäänrakennettu mikrofoni

  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1002366

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Näytä 1 arvostelut

Arvostelujen 1.0 keskiarvo 5