Lasten pussilakanat & tyynyliiinat / Candide

Pieni, joustava ja turvallinen vauvantyyny, jonka ergonominen muotoilu minimoi pään litistymistä (kallon epäsymmetria), tukehtumisriskiä sekä pitää niskan suorassa.
Tyynyssä on anatomisesti muotoiltu syvennys, joka vähentää päähän kohdistuvaa painetta eikä kohota päätä liikaa. Kiinteä täyte ylellistä ja erittäin pehmeää viskoelastista memoryfoam-vaahtoa.
Viskoelastisuudella on ainutlaatuinen kuormitusta keventävä vaikutus, joka sopii hyvin vauvan pehmeälle päälle. Täyte on
muotoonprässätty eikä sisällä irrallisia osia, jotka voisivat aiheuttaa tukehtumista tai vauvan oman uloshengityksen sisään hengittämistä. Päällinen miellyttävää, hengittävää mikrokuitukangasta.
Panda-tyynyä suositellaan syntymästä 6 kuukauden ikään asti. Panda-tyynyä ei suositella käytettäväksi jo syntyneen kallon epäsymmetrian yhteydessä, vaan silloin suositellaan babysleep-sivutyynyä.
Yli 6 kuukauden ikäisillä vauvoilla kallo on kovempi ja kätkytkuoleman sekä tukehtumisen riski pienempi, jolloin vauvalle sopii kiilamainen tyyny tai tyynyä ei tarvita lainkaan.
Panda-tyyny on pieni ja kätevä ja helppo ottaa mukaan lastenvaunuihin, sänkyyn tai sitteriin.
Mitat 19 x 21 x 3 cm.

Tuotenumero: 1023592

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää