Esprit

Esprit on kansainvälinen elämäntapatuotemerkki, jolla on kestävästi tuotettuja vaatteita, asusteita ja bodywear-tuotteita. Tuotemerkki tarjoaa edullisia premium-tuotteita, joiden avulla se haluaa helpottaa asiakkaiden vaatekaapin valintoja. Tuotteet ovat ajattomia ja tarjolla on paljon eri tyylejä, joihin on mukava pukeutua sesongista toiseen. Esprit on jo vuodesta 1968 asti inspiroinut kantamalla vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä, ja yritys on tällä hetkellä maailman läpinäkyvimpiä muotiyrityksiä.

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale.
Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, BCI bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

5 osumaa. Lajittele.

 • Esprit - Mekko joustinneulosta

  Esprit Mekko joustinneulosta

  42,00 EUR 59,99 EUR -30%
 • Esprit - Mekko

  Esprit Mekko

  49,99 EUR

  Lisää värejä

 • Esprit - Neulemekko

  Esprit Neulemekko

  89,99 EUR
 • Esprit - Mekko

  Esprit Mekko

  49,99 EUR

  Lisää värejä

 • Esprit - Mekko ekologista puuvillaa

  Esprit Mekko ekologista puuvillaa

  59,99 EUR

Olet nähnyt 5 / 5 tuotteesta