Pölynimurit / Bosch


Bosch-imureiden kaikkien aikojen paras pölynpoistokyky
SilenceSound-järjestelmän ansiosta äänitaso vain 69 dB

Erittäin pitkä johto ja 12 metrin toimintasäde - vältyt pistorasian vaihdoilta.

Boschin uusi teknologia takaa maksimaalisen suorituskyvyn. QuattroPower System - erinomainen lopputulos ja matala energiankulutus:

Pestävä, hygieeninen HEPA-suodatin: kerää hiukkasia, puhdistaa ilmaa ja tekee pölynimurista ideaalisen allergikoille. Partikkeliensuodatusluokka: A

Luokka A: Paras puhdistuskykyluokka kovalta lattiapinnalta ja matolta*


Tehokas pölynerottelujärjestelmä tekee puhdistuksesta tehokasta ja minimoi pussittomien pölynimureiden huoltotarpeen. Koko pölynimurin käyttöiän ajan, vuosi toisensa jälkeen.

Tiivis malli vähentää ilmavirran hävikkiä, mikä on tärkeää pölyn keräämisessä. Tekninen innovaatio Boschilta: uuden sukupolven korkean suorituskyvyn lisävarusteet takaavat tehokkaan pölynkeräyskyvyn matoista ja kovilta lattiapinnoilta.

Optimaalinen puhdistustulos kaikille lattioille
Elektronisen tehonsäädön ansiosta tehoa on helppo säätää kiertokytkimestä.

Kätevää ja mukavaa imurointia pitkän johdon ansiosta - 12 metrin toimintasäde. Vähemmän sähköpistokkeen vaihtoja.

SilenceSound-järjestelmä: innovatiiviset melua vaimentavat materiaalit, moottorin jousitus, optimoitu ilmavirta ja hiljaiset suulakkeet takaavat erittäin matalan käyntiäänen.

Saatavilla aina tarvittaessa
Kolmiosainen lisätarvikesetti (rakosuulake, huonekalusuulake ja mallin mukaan huonekalusuulake), joilla puhdistat helposti myös vaikeasti saavutettavat paikat.

Fiksu korkeateknologinen ratkaisu. Ainutlaatuisella GORE-kalvotekniikalla varustetulla GORE CLEANSTREAM® -suodattimella on suuri pinta, joka varmistaa, että pöly ei kiinnity suodattimeen.


Tuotetiedot:
Uudet innovatiiviset ratkaisut yhdessä melua vähentävien lisävarusteiden kanssa mahdollisimman alhaisen melutason saavuttamiseksi, vain 69 dB. Tätä kutsutaan SilenceSound -järjestelmäksi:

- Boschin uusi teknologia takaa maksimaalisen suorituskyvyn. QuattroPower System - erinomainen lopputulos ja matala energiankulutus.

- PowerProtect-pölypussi varmistaa aina tasaisen lopputuloksen riippumatta siitä, onko pussi tyhjä vai täynnä. Tämän ansiosta pölypussin voi vaihtaa harvemmin ja säästää näin käyttökustannuksissa.

- PowerProtect-pölypusseja käyttämällä imurin imukyky on jopa 60% suurempi, ja imurin suorituskyky on paras mahdollinen. Pölypussi G ALL

- SilentClean Premium -suulake: erittäin hiljainen säädettävä suulake, jossa on lukitus tehokkaan pölynottokyvyn takaamiseksi.

- Suulake koville lattioille. Suunniteltu erityisesti kaakeleiden ja parketin tarkkaan siivoukseen.

- 3 lisätarviketta, joissa teleskooppiputken kiinnike: rakosuulake, huonekalusuulake ja harjasuulake.

- Teleskooppiputki, jossa liukumansetti ja lukitus
- Ergonominen kädensija tekee imuroinnin mukavaksi
- Pölypussin tilavuus: 2X
- Toimintasäde: 12 m
- Automaattinen johdon kelaus
- Elektroninen imutehonsäätö kierrettävän kytkimen avulla
- Elektroninen pölypussin vaihtotarpeen osoitin
- Transparent AirBumper : läpinäkyvät, ilmatäytteiset suojalistat laitteen sivuilla, jotka estävät huonekalujen ja seinien kolhiintumisen
- Neljä helposti kääntyvää pyörää - täydellinen liikkuvuus, hellävarainen lattialle
- Tauko- ja säilytyspidikkeet

Tuotenumero: 1577460

Säästät toimituskulut

Kun tilaat vähintään 59 EUR

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää