Vaa'at & kehonkoostumusmittarit / Beurer

Lasinen diagnostiikkavaaka, josta on helppo muodostaa Bluetooth®-yhteys älypuhelimeen. Voit seurata mittaustuloksia ja kehonkoostumustasi niin kotona kuin reissussakin. Bluetooth® Low Energy -tekniikka. Beurer HealthManager -sovellus ladattavissa. Automaattinen tiedonsiirto Bluetooth®-yhteyden välityksellä, kun sovellus on avoinna. Valkoinen LCD-näyttö valaistuin numeroin. Painolukeman numeroiden koko 23 mm. Elektrodit harjattua terästä.

Määrittää kehon painon, rasvaprosentin, nesteprosentin, lihasmassan ja luumassan. Laskee aktiivisen energiankulutuksen (AMR), perusenergiankulutuksen (BMR) ja painoindeksin (BMI).

Tarkkuus: kehon rasvaprosentti, nesteprosentti ja lihasmassan osuus 0,1 %:n tarkkuudella, kehon paino ja luumassa 100 g:n tarkkuudella. Aktiivisuustason määritys (5 vaihtoehtoa). Kapasiteetti 180 kg. Muistipaikat 8 käyttäjän tiedoille. Automaattinen virrankatkaisu. Pikakäynnistys. Mittayksiköksi valittavissa kg / lb / st Ylikuormituksen ilmaisin Mukana 2 kpl 1,5 V:n AAA-paristoja. Koko 30 x 30 x 2,1 cm.

- Mittaa kehon painon, rasvaprosentin, nesteprosentin, lihasmassan ja luumassan
- Näyttää energiankulutuksen (AMR/BMR)
- Yhteensopiva Beurer HealthManager -sovelluksen kanssa
- Aktiivisuustason määritys (5 vaihtoehtoa)
- Muistipaikat 8 käyttäjälle
- Kapasiteetti 180 kg
- Bluetooth®-tekniikka

Tuotenumero: 1562542

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu