Retkeily / Bestway

Herää päivitetyllä Bestway® Tritech -ilmapatjalla!

Tämä 42 cm:n korkuinen kingsize-vuode lupaa kestävyyttä ja mukavuutta koko yöksi. Kompaktin koon ja sisäänrakennetun pumpun ansiosta patja on nopea ja mukava ottaa käyttöön tarvittaessa.

Kestävä rakenne
Mukava nukkumapinta, tukeva rakenne ja sisäänrakennettu tyyny takaavat hyvät yöunet. Patjan sisäinen rakenne on kestävää ja vahvaa Tritech-materiaalia, joka säilyttää patjan muodon toistuvista täytöistä ja tyhjennyksistä riippumatta.

Napakka materiaali pitää patjan jämäkkänä koko yön.
Laadukas materiaali lisää sisäistä joustavuuden kestoa ja pitää tuntuman mukavana koko yön. Kestävä, rasitustestattu materiaali kestää kaiken painon ja liikkeet, jotka liittyvät hyviin yöuniin.

Helppo asentaa:
Sisäänrakennettu AC-ilmapumppu täyttää patjan 2-3 minuutissa, joten se on valmis yöunille yhtä aikaa kanssasi. Aamulla ilma tyhjentyy patjasta helposti ja nopeasti tyhjennysventtiilin avulla. Laita tyhjennetty patja mukana toimitettavaan kantolaukkuun, jossa sitä on helppo kuljettaa ja säilyttää.

Valmistettu Tritech- ja drop stitch -materiaaleista (erikoisrakenne) vahvuuden, vakauden ja kestävyyden varmistamiseksi.

Tuotenumero: 1598868

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu