Belid Riippuvalaisin Porto L Ø18

  484 EUR

  Jaksota ostot eriin Elpyn avulla.
  Maksa alk. 44 EUR/kk.
  Lue lisää

  Elpy logo
  Riippuvalaisin Porto L Ø18

  Loppunut varastosta

  30% alennusta* kalleimmasta tuotteesta + 10% alennusta* tilauksen muista tuotteista, kun tilaat vähintään 19,99 EUR. Ilmoita tarjousnumero: 455767

  *Voimassa 13.12. asti. Katso täydelliset ehdot kassalla.

  Riippuvalaisimet / Belid

  Porto on valaisinsarja, jonka muotoilussa ja materiaalivalinnoissa rakkaus luontoon on keskeisessä asemassa. Porto edustaa pohjoismaista muotoilutyyliä luonnonmateriaaleillaan ja pelkistetyn kauniilla linjoillaan.
  Korkki on luonnollinen, kierrätettävä ja kestävä raaka-aine. Porto-sarjassa käytetty korkki on tehty korkkinauhakerroksista, ei korkkigranulaatista. Huolellinen käsittely tarkoittaa, että korkkimateriaalin ominaisuudet säilyvät verrattuna granulaatista tehtyihin tavallisiin korkkituotteisiin. Käyttämällä luonnollista korkkia Porto-sarjassa korkin useimmat ominaisuudet säilyvät, kuten korkin elastisuus ja akustinen eristävyys, vastustuskyky kitkalle, allergiaystävällisyys ja kierrätettävyys. Lisäksi luonnollisen korkin alkuperäinen korkkikuvio tekee jokaisesta Porto-tuotteesta ainutlaatuisen. Sopii useimpiin huoneisiin. Valonlähde ei sisälly toimitukseen. Himmennettävä. Lampunkanta E27. 10 wattia. IP20. A++-A. Musta johto, pituus 2,8 m. Korkeus 30 cm ja halkaisija 18 cm. Suunnittelija Joakim Fihn. Valmistettu Varbergissa, Ruotsissa.

  • Johdon pituus: 280 cm
  • Halkaisija: 18 cm
  • Korkeus: 30 cm
  • Enimmäisteho: 10 W
  • Valonlähteiden lukumäärä: 1
  • Lampunkanta: E27

  Tuotenumero: 1644788-01-0

  Säästät toimituskulut

  Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

  Lue lisää

  Lasku & Tili

  Edullisimmat maksutapamme

  Lue lisää

  Share your favorites!

  Bilder taggade med #ellos på Instagram.