Silmänympärysvoiteet / bareMinerals

Silmänympärysvoide, joka vahvistaa ihon luonnollista kykyä ehkäistä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä herkällä silmänympärysalueella. Brilliant Future Eye Cream sisältää mangaania, luonnollista kasviuutetta ja tripeptidejä, jotka uudistavat ja kosteuttavat herkkää silmänympärysihoa. Antaa levänneen ilmeen silmänympärysalueelle ja taistelee ikääntymisen merkkejä, kuten tummia silmänalusia, turvotusta ja uurteita vastaan. Dermatologisesti testattu. Ei tuki ihohuokosia. Oftalmologisesti testattu.

Tehokas koostumus vaikuttaa kolmella tavalla:

1. Taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan: Sisältää kahta peptidiä, jotka antavat iholle elinvoimaa, ehkäisevät uurteiden syntymistä rypyt, auttavat säilyttämään ihon kosteuden ja elastisuuden. Chai Hu -uute tukee ihon luonnollista nuorekkuutta.

2. Häivyttää tummia silmänalusia kolmella ainesosallaan: C-vitamiini vaalentaa ja tasoittaa ihon sävyä, alfalfansiemen laskee turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia, ja valkoinen orapihlajauute antaa energiaa.

3. Suojelee ympäristövaikutuksilta: mangaani tukee ihon luonnollista vastustuskykyä ympäristöstressiä ja kuivuutta vastaan.

Hiero hellävaraisesti pieni määrä silmänympärysalueelle aamuin illoin.

Tuotenumero: 1022600

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu