Turvaistuimet / Axkid

Kaikkien aikojen turvallisin turvaistuimemme - Markkinoiden ainoa selkä menosuuntaan asennettava ISOFIX-turvaistuin, joka on hyväksytty i-Size-vaatimusten mukaisesti ja plus-testattu enintään 125 cm:n pituiselle lapselle.

Turvaistuin koko lapsuuden ajaksi - Älä osta useita turvaistuimia. Vastasyntyneen lisäosan ansiosta Axkid ONE -turvaistuinta voi käyttää lapsen ensimmäisestä päivästä lähtien ja aina 7 ikävuoteen asti.

Markkinoiden paras jalkatila - Axkid ONE on tilava ja mukautettava turvaistuin, jonka jalkatilaa voi säätää helposti yhdellä kädellä.

Helppo käsitellä - turvaistuin on asennettu kiskoille, joten sitä on helppo työntää taaksepäin asettaessasi lapsen istuimeen.

Innovatiivinen muotoilu - painaa 30% vähemmän kuin markkinoiden vastaavat turvaistuimet ja sisältää vähemmän muovia.

Taatusti nopea ja turvallinen asennus - napsauta ISOFIX-kiinnikkeisiin, taita jalkatuki auki ja vapauta kiertymistä ehkäisevä kaari, niin olet valmis.

Axkid ONE - Uuden sukupolven lastenistuimia, joissa ISOFIX
Axkid ONE asettaa uuden standardin selkä menosuuntaan päin asennettaville ISOFIX-turvaistuimille. Se on ainoa turvaistuin, joka on hyväksytty viimeisimpien i-Size-vaatimusten mukaisesti enintään 125 cm:n pituiselle/23 kg:n painoiselle tai n. 7-vuotiaaksi asti. Se on myös markkinoiden ainoa turvaistuin, jolla on nämä enimmäisrajat ja joka läpäisee plus-testin, ja sen korkeat vaatimukset törmäysturvallisuudelle. Nämä edut mahdollistavat sen, että lapsi voi istua autossa selkä menosuuntaan päin ja turvallisesti jopa 2 vuotta pidempään kuin markkinoiden nykyisissä ISOFIX-turvaistuimissa. Selkä menosuuntaan päin on ylivoimaisesti turvallisin tapa lapsille matkustaa aina 6-7-vuotiaiksi asti - mitä pidempään, sen parempi.

Innovatiivista ruotsalaista muotoilua - valmistettu kevyistä materiaaleista
Axkid ONE -turvaistuimessa on karkaistusta alumiinista ja teräksestä valmistettu uusi ainutlaatuinen rakenne, joka muodostaa suojaavan kehyksen lapselle. Itse istuin on valmistettu vaimentavista materiaaleista, jotka jakavat voimat optimaalisesti tapaturman yhteydessä. Ilmanvaihtoaukot varmistavat, ettei lapselle tule liian kuuma. Muiden istuintemme tapaan myös Axkid ONE -turvaistuimessa on ASIP-sivutörmäyssuoja, joka tehostaa lapsen suojausta sivulta tulevassa törmäyksessä. Koko turvaistuin painaa alle 10 kg. Turvaistuimessa vanhemmat ja painavammat lapset voivat istua selkä menosuuntaan 23 kg:n painoisiksi tai 125 cm:n pituisiksi asti.

Luokkansa paras jalkatila - sekä lapselle että vanhemmalle
Axkid ONE on asennettu kiskoille, mikä mahdollistaa sen siirtämisen eteen ja taakse yhdellä kädellä enintään 28 cm, myös asennuksen jälkeen (11 cm ajoasennossa). Näin lapsella on paljon jalkatilaa ja lapsi on helppo asettaa istuimeen, kun kulma on parempi kuin monissa muissa selkä menosuuntaan -asennettavissa turvaistuimissa. Tilavassa turvaistuimessa vanhemmatkin lapset istuvat mukavasti aina n. 7-vuotiaaksi asti. Myös etupenkillä istuvalle matkustajalle on helppo antaa lisätilaa irrottamatta turvaistuinta autosta, mikä on kätevää aikuista kyyditessä.

Taatusti nopea ja varma asennus 30 sekunnissa
Tutkimusten mukaan monet turvaistuimet, niin kasvot kuin selkä menosuuntaan asennetut, on asennettu autoon kokonaan tai osittain väärin, mikä heikentää niiden kykyä suojata törmäyksessä. Axkid ONE -turvaistuimen asennukseen sisältyy kuusi yksinkertaista vaihetta. Itsekiristystoiminnon äänimerkit ilmoittavat, kun turvaistuin on oikein auton istuimessa. Takaamme, että turvaistuimen asennus onnistuu 30 sekunnissa tai nopeammin. Jos ei, tarjoamme maksutonta apua verkossa.

Mukava aina 7-vuotiaaksi asti
Axkid ONE -turvaistuimessa on Sleepwell System, joka mahdollistaa turvaistuimen kulman säätämisen myös asennuksen jälkeen. Turvaistuinta voi kallistaa kokonaiset 42 astetta ja käyttää perheen pienimmälle (vastasyntyneen lisäosan kanssa). Myös vanhemmat lapset pitävät mukavasta kallistetusta asennosta automatkalla.

- Ohjesääntö: R-129 (i-Size)
- Sallittu ikä: 0-7 vuotta (noin)
- Sallittu paino: Enintään 23 kiloa
- Sallittu pituus: 61-125 cm
- ISOfix-kiinnitys asennukseen
- Kevyt rakenne, jossa tavallista vähemmän muovia
- Turvaistuimen portaaton kallistus asennuksen jälkeen
- Turvaistuin siirrettävissä yhdellä kädellä asennuksen jälkeen
- 5-pisteturvavyöt
- 12 asentoon säädettävä niskatuki
- Niskatuessa visuaalinen ilmaisin optimaaliseen säätöön
- Asennettuna siirrettävä istuin helpottaa lapsen asettamista istuimeen
- 11 cm mukautettava jalkatila asennuksen jälkeen
- Kiertymistä ehkäisevä jatkuva kaari antaa lisää jalkatilaa
- ASIP-sivutörmäyssuoja (Axkid Side Impact Protection)
- Ilmanvaihto istuimessa
- Irrotettava päällinen kestää konepesun (30 astetta)
- 6 yksinkertaista asennusvaihetta ja selittävä video
- 14-portainen jalkatuki, jossa äänimerkki

Tekniset tiedot
Leveys: 44 cm
Korkeus: 76 cm
Syvyys: 54 cm
Istuinalan syvyys: 32 cm
Alaselästä vyön solkeen: 18 cm
Tukijalan enimmäispituus: 52 cm
Tukijalan vähimmäispituus: 26 cm
Tukijalan portaita: 14
Paino: >10 kg

Tuotenumero: 1649471

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu