Áhkká Renata LS Adnet kerrastonpusero

69,99 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Renata LS Adnet kerrastonpusero Koko

Varastossa:  toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: Musta

Kerrastot / Áhkká

Kerrastonpusero pehmeää, kosteutta pois siirtävää ja neljään suuntaan joustavaa teknistä materiaalia. Kevyesti harjattu, mukavan lämmin sisäpinta. Korkea kaulus, puolipitkä vetoketju ja leukasuoja. Pehmeät tasosaumatikkaukset ehkäisevät hiertymiä. Pituus n. 65 cm koossa 34/36.
Ainutlaatuinen S.Café-käsittely, jossa käytetään kierrätettyjä kahvinporoja erityisen, patentoidun prosessin avulla. Käsittely tekee vaatteesta hyvin hengittävän, nopeasti kuivuvan, UV-suojatun sekä ehkäisee pahaa hajua. Vaateessa itsessään ei ole mitään hajua. Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa lisäksi S.Café-tuote on hyvä valinta ympäristön kannalta.

Tuote on kierrätettyä polyesteriä, jonka käyttö vähentää jätteen määrää ja resurssien käyttöä. Kierrätetyn polyesterin raaka-aineena käytetään useimmiten kierrätettyjä PET-pulloja.

Renata Chlumska on seikkailija, joka on kiivennyt Mount Everestille, melonut kajakilla Pohjois-Amerikassa ja suuntaa nyt katseensa avaruuteen. Huikeista seikkailuistaan huolimatta Renata rakastaa arkisia asioita. Renatan kokemukset vaativissa oloissa ovat olleet apuna áhkká by Renata -malliston suunnittelussa. Mallisto on suunniteltu arjen seikkailuja varten.

  • Esitys: Trikoota
  • Istuvuus: Regular
  • Päällyskangas: 80% Polyesteriä, 20% Elastaania

Tuotenumero: 7004945-02-3436

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää