Sadehousut / Áhkká

Áhkka Renata 3L Pant Shell -kuorihousut. Paksut kuorihousut, joissa on paljon toimintoja. Sopivat kaikkiin ulkoaktiviteetteihin ja ovat erittäin kestävät. Kuorihousuja käytetään 3. kerroksen vaatteena eli päällyshousuina. Valitse alle puettavat kerrokset aktiviteetin ja sään mukaan, niin olet aina oikein pukeutunut.

Kuorihousuissa on 3-kerroksinen rakenne (vuori on laminoitu yhteen päällyskankaan ja áphiTec-kalvon kanssa). ÁphiTec 10.7 -materiaali, vesipilariarvo 10 000 mm ja hengittävyys jopa 7000 g/m2/24 h. Kahteen suuntaan joustavaa materiaalia, teipatut saumat. Housut suljetaan kahdella painonapilla ja sisäpuolelta tarranauhalla. Etuhalkiossa vetoketju. Kaksinkertainen tarranauhasuljenta sivuilla. Vyötärönauhaa säädetään sisäpuolelta kuminauhalla ja napilla. Pehmeää harjattua polyesteriä sekä luistamaton silikoninauha vyötärönauhan sisäpuolella. Vesitiivis kaksitievetoketju lahkeiden ulkosivulla. Vetoketjun voi avata kokonaan lisäämään liikkumavapautta sekä helpottamaan pukemista ja riisumista. Muotoillut polvet. Vahvistettu kangas ja lumilukko lahkeensuissa. Säädettävät lahkeensuut, joissa tarranauhasuljenta. Edessä reisitasku, jossa vedenpitävä vetoketju. Lahkeen sisäpituus n. 84 cm.

Renata Chlumska on seikkailija, joka on saavuttanut Mount Everestin huipun, melonut kajakilla Pohjois-Amerikassa ja tähtää seuraavaksi avaruuteen. Huikeista kokemuksistaan huolimatta Renata rakastaa arjen seikkailuja. Hänen kokemuksiaan on hyödynnetty áhkká by Renata -malliston vaatteiden suunnittelussa. Renata on ensimmäinen ruotsalainen nainen, joka on selvittänyt The Seven Summits -haasteen. Tällä matkalla Renata suunnitteli áhkká by Renata -malliston, jonka tuotteita hän on käyttänyt haastavilla matkoillaan. Tuotteet on kyllästetty vettähylkiväksi ympäristöä säästävällä Rudolf Bionic Finish Eco -käsittelyllä, joka ei sisällä perfluorattuja aineita (PFC). Käsittele tuotteet uudelleen vettähylkiväksi, mikäli vesi ei enää muodosta pisaroita päällyskankaalle. Tee se esim. silittämällä miedolla lämmöllä tai rumpukuivauksen avulla. Tarvittaessa voit käyttää myös tekstiilien suojasuihketta. .

 • Esitys: Vävt
 • Istuvuus: Regular
 • Toiminto: Vedenpitävä
 • Lahkeen sisäpituus: 85.0
 • Päällyskangas: 95% Polyamidia, 5% Elastaania
 • Vyötärö: Normaali vyötärö
 • Vesipilari: 10 000 mm

Tuotenumero: 1062572-01-34

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Näytä 5 arvostelut

Arvostelujen 3.4 keskiarvo 5

 • Arvosana 4 / 5

  Sopii isommallekin ihmiselle

  Housut joustavat hyvin jalassa ja kokoa riitti isommallekin. Kovin reitevän kannat…

  iida_ — 2020-08-20

 • Arvosana 3 / 5

  Pitkät ja jäykähköt

  Vedenpitävät, mutta hieman kankean oloiset jalassa.

  Pöö44 — 2019-10-08

 • Arvosana 5 / 5

  Kerrankin pituutta kunnolla!

  Kerrankin kunnolla pituutta housuissa. Täydelliset tällaiselle isolle ja pitkälle…

  Mummu2015 — 2019-10-05

 • Arvosana 3 / 5

  Isot

  Lanteissa/alamahassa ja yläreisissä oli liikaa tilaa ja vaikka vyötärön sai kiristettyä sopivaksi, isot ov…

  1Tiitu — 2019-02-07

 • Arvosana 2 / 5

  Kahisevat, aivan liian pitkät lahkeet

  Näitä odotin kovasti, mutta pettymys oli lahkeiden pituuden vuoksi, oliva…

  Tarinaa — 2018-08-17