Áhkká Hupullinen untuva-anorakki

104,00 EUR 149,00 EUR -30% Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Jaksota maksut eriin alk. 10,10 EUR/kk

Hupullinen untuva-anorakki Koko Hupullinen untuva-anorakki

Vain muutama jäljellä,  toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: Oranssi

Untuva- & toppatakit / Áhkká

Tikattu áhkká by Renata -anorakki. Kevyt ja lämmin täyte 90% untuvaa ja 10% höyheniä. Anorakki on kevyt pakata laukkuun tai reppuun. Anorakkia voidaan käyttää erikseen tai lämmittävänä välikerroksena. Irrotettava huppu, puolipitkä vetoketju ja vetoketjullinen hupparitasku, jonka voi avata kahdesta suunnasta. Toinen hupparitasku, jossa kansi ja tarrasuljenta. Pitkät vetoketjut sivuilla helpottavat pukemista ja riisumista. Nyöri ja stopperit helmassa sekä joustava nauhareunus hihansuissa. Päällyskangas kierrätettyä polyamidia. Pituus n. 65 cm koossa 36.

Renata Chlumska on seikkailija, joka on kiivennyt Mount Everestille, melonut kajakilla Pohjois-Amerikassa ja suuntaa nyt katseensa avaruuteen. Huikeista seikkailuistaan huolimatta Renata rakastaa arkisia asioita. Renatan kokemukset vaativissa oloissa ovat olleet apuna áhkká by Renata -malliston suunnittelussa. Mallisto on suunniteltu arjen seikkailuja varten.

Tuote on kyllästetty vettähylkiväksi Rudolf Bionic Finish Eco -käsittelyllä, joka ei sisällä perfluorattuja aineita (PFC), eli tuote on ympäristöystävällisempi kuin näitä aineita sisältävät vastaavat tuotteet. Käsittele tuote uudelleen vettähylkiväksi, mikäli vesi ei enää muodosta pisaroita päällyskankaalle. Tee se esimerkiksi silittämällä miedolla lämmöllä tai rumpukuivauksen avulla. Tarvittaessa voit käyttää myös tekstiilien suojasuihketta.

  • Esitys: Vävt
  • Täyte: 90% Untuvaa, 10% Höyheniä
  • Istuvuus: Regular
  • Toiminto: Lämminvuorinen
  • Päällyskangas: 100% Polyamidia
  • Peseminen: Konepesu 40°

Tuotenumero: 7007820-02-34

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää