Malli on 177 cm pitkä ja hänellä on päällään koko 36

Liivit / Áhkká

Kevyt untuvaliivi, jossa naisellinen malli. Liiviä voi käyttää syksyllä/keväällä lämmittävänä lisäkerroksena fleecepuseron päällä. Talvella liivi lämmittää esim. kuoritakin alla. Pehmeä ja kevyt toppaus hyvin lämpöä eristävää untuvaa ja höyheniä. Stretchtrikoopaneelit sivuilla ja joustavat nauhareunukset kädenteissä antavat liikkumavapautta ja tekevät liivistä mukavan. Korkea kaulus, jonka sisäpinta harjattua polyesteriä. Viisto vetoketju ei hierrä leukaa ja takaa paremman mukavuuden. Vetoketjulliset sivutaskut. Nyöri ja stopperit helmassa leveyden säätöön. Pituus n. 59 cm koossa 36.

Renata Chlumska on seikkailija, joka on kiivennyt Mount Everestille, melonut kajakilla Pohjois-Amerikassa ja suuntaa nyt katseensa avaruuteen. Huikeista seikkailuistaan huolimatta Renata rakastaa arkisia asioita. Renatan kokemukset vaativissa oloissa ovat olleet apuna áhkká by Renata -malliston suunnittelussa. Mallisto on suunniteltu arjen seikkailuja varten.

Áhkká-tuotteissa ei käytetä eläviltä linnuilta nypittyä untuvaa. Päällyskangas kierrätettyä polyesteriä, jonka käyttö vähentää jätteen määrää ja resurssien käyttöä.

Tuote on kyllästetty vettähylkiväksi ympäristöä säästävällä käsittelyllä, joka ei sisällä perfluorattuja aineita (PFC). Käsittele tuote uudelleen vettähylkiväksi, mikäli vesi ei enää muodosta pisaroita päällyskankaalle. Tee se esimerkiksi silittämällä miedolla lämmöllä tai rumpukuivaamalla vaate. Tarvittaessa voit käyttää myös tekstiilien suojasuihketta.

  • Täyte: 90% Untuvaa, 10% Höyheniä
  • Istuvuus: Regular
  • Toiminto: Lämminvuorinen
  • Vuori: 100% Polyamidia
  • Päällyskangas: 100% Polyesteriä
  • Peseminen: Konepesu 40°

Tuotenumero: 7006480-02-34

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu