Hiilihapotuslaitteet / AGA

Aga Balance on tyylikäs ja helppokäyttöinen hiilihapotuslaite, joka valittiin WiseGuiden kuluttajatestissä hinta-laatusuhteeltaan parhaaksi hiilihapotuslaitteeksi vuonna 2013.

Vuotta aikaisemmin Aga Balance voitti myös hiilihapotuslaitteiden riippumattoman testin TV-ohjelmassa Plus. Ruotsalaisvalmisteisessa Aga Balance -laitteessa on tyylikkäät Softell-detaljit ja saatavana ovat värit All Black / Snowwhite.

Kaikki Aga Balancen ja Exclusiven tarvikkeet, (kuten vesi- ja hiilihappopatruunat), käyvät tähän laitteeseen.

Hiilihappojuomia yhdellä napin painalluksella!
Sinun ei enää tarvitse kantaa painavia pulloja kaupasta. Nyt voit valmistaa itse hiilihappojuomia Aga-hiilihapotuslaitteella. Tee hiilihapotettua vettä, herkullista limonadia, piristävää energiajuomaa tai kesäistä boolia - saat juuri sellaisia juomia kuin haluat!

Aga tuo keittiöösi hienostunutta ja tyylikästä tunnelmaa
Muotoilu ja värit sopivat puhtaaseen ja raikkaaseen pohjoismaiseen elämäntyyliin.

Muotoilu asiakkaan toivomuksen mukaan

AQVIA ei ole vain tyylikkäästi muotoiltu, vaan tekee vaikutuksen myös käytön aikana: Pullo on kevyt asettaa laitteeseen, kun haluat tehdä hiilihapotettua vettä. Paina vain nappia laitteen etupuolelta.

Laite sopii korkeutensa ansiosta helposti keittiötasolle yläkaapin alle. Aga-hiilihapotuslaite toimii ilman sähköä, joten voit valmistaa hiilihapotettuja juomia missä haluat: ruokapöydän ääressä, terassilla, kesämökillä, purjeveneessä jne.
Aga-laitteet valmistetaan tarkkojen laatustandardien mukaan, ja ne kestävät vaativaa päivittäistä käyttöä. Kaikki yksityiskohdat ovat ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä.

Huom.! Älä sijoita Aga-hiilihapotuslaitetta lämmönlähteen lähelle!

Mitat:
Korkeus: 436 mm, syvyys: 266 mm ja leveys: 143 mm
Paino: 2,5 kg (sis. hiilihappopatruunan ja PET-pullon painon)

  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1643976

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu