Voita jouluinen sisustustuote sinulle ja ystävällesi (arvo 160 euroa/henkilö)

1. Ota näyttökuva suosikkituotteestasi (arvoltaan enintään 160 euroa) Elloksen kodinvalikoimasta “For you and your Christmas home”.

2. = Julkaise kuva omalla, julkisella Instagram-tililläsi ja lisää kuvaan tunnisteet #ellosxmashome ja @ellosofficial sekä taggaa ystäväsi (@ystäväsikäyttäjänimi).

3. Perustele julkaisussasi, miksi sinun ja ystäväsi tulisi voittaa kuvan tuote itsellenne

Kilpaile tässä

Kilpailusäännöt
Kilpailusäännöt Osallistuessasi kilpailuun hyväksyt seuraavat säännöt:

Alle 18-vuotiaat eivät voi osallistua kilpailuun. Kilpailun järjestämisestä Instagramissa vastaa Ellos Finland Oy/Ellos. Elloksen osoite: PL 94, 04201 Kerava. Kilpailuaika on 2.11.2014 asti. Ellos Finland Oy/Elloksen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Jotta voit osallistua kilpailuun, sinun tulee asua Suomessa ja hyväksyä kilpailusäännöt.

Ryhdy Elloksen Instagram-tilin seuraajaksi @ellosofficial. Ota näyttökuva suosikkituotteestasi (arvo enintään 160 euroa) Elloksen kodinvalikoimasta “For you and your Christmas home”. Julkaise kuva omalla, julkisella Instagram-tililläsi, ja lisää kuvaan tunnisteet #ellosxmashome ja @ellosofficial sekä taggaa ystäväsi (@ystäväsikäyttäjänimi). Lisää julkaisuun myös perustelu siitä, miksi sinun ja ystäväsi tulisi voittaa kuvan tuote. On kilpailuun osallistuvan vastuulla varmistaa, että ystävä antaa suostumuksensa tulla tagatyksi julkaisuun.

Voittajan valitsee Elloksen edustajista koostuva tuomaristo. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa, eikä tuomariston tarvitse perustella päätöstään. Voittaja saa Instagram-kuvassa olevan tuotteen kahtena kappaleena ¨C toisen itselleen ja toisen ystävälleen. Tuotteet lähetetään kilpailuun osallistuvalle, ja osallistuja toimittaa toisen tuotteen ystävälleen. Ellos Finlans Oy/Ellos maksaa arpajaisveron. Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi. Voittaja julkaistaan Elloksen virallisessa Instagramissa. Voittajan on Elloksen pyytäessä annettava nimi- ja osoitetietonsa, jotta palkinto voidaan luovuttaa. Kilpailijan tulee antaa oma voimassaoleva sähköpostiosoitteensa Ellokselle. Ellos käsittelee henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti (lue lisää kohdasta Henkilötietot/Tietosuoja). Ellos ei vastaa käyttäjien tai muiden palvelunkäytöstä eikä tiedoista, joita käyttäjät tai muut rekisteröivät, vastaanottavat, tallentavat, lähettävät tai luovuttavat käyttöön muulla kuin lainmukaisella tavalla. Ellos ei vastaa tietojen katoamisesta, ulkopuolisten pääsystä tietoihin eikä tiedonkulun häiriöistä, jotka ovat käyttäjien tai kolmannen osapuolen toiminnan tai laiminlyönnin tai käyttöhäiriön aiheuttamia. Ellos ei vastaa muiden käyttäjien julkaisuun liittämistä kommenteista.

Henkilötiedot/Tietosuoja Ellos Finland Oy/Ellos on henkilötietovastaavana henkilötietojesi käsittelystä, joita sinä asiakkaana meille annat. Henkilötietojasi käsittelee Ellos Finland Oy/Ellos. Henkilötietojasi käytetään asiakassuhteiden hallinnoimiseen ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötietojasi voidaan markkinointitarkoituksiin luovuttaa Ellos Finland Oy:n emoyhtiön Ellos Group AB:n ja sen tytäryhtiöiden ("Ellos Group Konserni"), sekä Ellos Group Konsernin yhteistyökumppaneiden käyttöön. Osana markkinointia tehdään aika ajoin analyysejä tietojesi avulla siitä, kenelle markkinointia suunnataan. Analyysit tehdään siten, että markkinoinnin kohderyhmä valitaan tiettyjen kriteerien perusteella. Näitä kriteerejä ovat muun muassa viimeksi tehdyt ostokset, maksutapa ja maksukäyttäminen sekä (jos sinulla on tili Ellos Tili Oy:ssä) tilisaldo. Voit kieltää tietojesi käytön suoramarkkinointiin sekä tarkistaa tai poistaa itseäsi koskevat tiedot. Pyyntö tästä tehdään kirjeitse postiosoitteelle: Ellos Finland Oy/Ellos, Asiakaspalvelu, PL 94, 04201 Kerava. Asiakkaana sinulla on myös oikeus kerran vuodessa saada tietoa siitä, kuinka henkilötietojasi käytetään. Pyyntö tästä tehdään yllä mainittuun osoitteeseen.

Tämä kilpailu ei ole Instagramin tukema, hallinnoima tai sponsoroima.
Olen lukenut ehdot
Koti
(7635 osumaa)
Valitettavasti tuote on loppuunmyyty! Tutustu hakutoimintoomme tai etsi vastaavaa tuotetta tuotevalikoista.