Lainaturva lainan takaisinmaksuun

Lainanoton meiltä täytyy olla turvallista.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden täydentää lainaasi Lainaturvalla. Vakuutus maksaa takaisin lainasi maksueriä, jos kohdallesi sattuisi tahaton työttömyys, lomautus, vakava sairaus tai tapaturmainen kuolemantapaus. Suosittelemme lainaturvaa kaikille asiakkaillemme. Nyt sen hakeminen on tehty entistäkin helpommaksi. Voit allekirjoittaa lainaturvahakemuksen samalla kun allekirjoitat lainapaperisi netissä sähköisesti!

Lainaturva antaa edullista lisäturvaa seuraavissa tilanteissa:
- Tahaton työttömyys tai lomautus (koskee palkansaajia)
- Sairausloma (koskee palkansaajia ja yksityisyrittäjiä)
- Sairaalahoito (koskee vanhuus-, varhais- tai työkyvyttömyyseläkeläisiä)
- Tapaturmasta aiheutuva kuolemantapaus

Näin Lainaturva toimii:
Lainaturva korvaa lainasi takaisinmaksueriä edellä mainittujen vahinkotapausten sattuessa. Allekirjoita lainaturvahakemus samalla kun allekirjoitat lainapaperisi - joko sähköisesti tai kotiin saamaasi lainasitoumukseen. Lainaturva astuu voimaan heti kun laina on lopullisesti hyväksytty ja lainaturvahakemus palautettu allekirjoitettuna.

Lainaturva on edullinen
Vakuutusmaksu on 0,6% velkasaldostasi. Esimerkiksi, jos Ellos Yksityislainasi velkasaldo on 800 euroa, vakuutusmaksu on 800 euroa x 0,6% = 4,80 euroa kuukaudessa. Kuukausimaksut pienenevät samassa tahdissa, kun maksat lainaasi pois. Kuukausimaksu on kuitenkin aina vähintään 1 euro. Maksat vakuutuksen kuukausieräsi yhteydessä.

Vakuutuksenantaja
Solid Försäkringar
Box 22068,
250 22 Helsingborg
Ruotsi
Puh. +46 (0)771 113 113
Solid Försäkringsaktiebolag, rekisteritunnus 516401-8482, osoite Box 22068, 250 22 Helsingborg, Ruotsi, on vakuutusyhtiö, joka on harjoittanut vakuutustoimintaa vuodesta 1993. Ruotsissa Solid Försäkringarilla on kolme miljoonaa asiakasta. Solid Försäkringarin pääkonttori on Helsingborgissa, se on Ruotsin Finanssivalvonnan alainen ja yhtiöllä on lupa harjoittaa vakuutustoimintaa.

Vakuutusasiamies
Solid Försäkringarin vakuutusasiamiehenä toimii Resurs Bank AB, Box 222 09, 250 24 Helsingborg, y-tunnus 516401-0208
Resurs Bank:n toimintaa Suomen markkinoilla valvoo: Finanssivalvonta, PL 103 (Snellmaninkatu 6 ja Mikonkatu 8), 00101 Helsinki www.finanssivalvonta.fi.

Alla löydät lainaturvan täydelliset ehdot. Jos haluat lisätietoa vakuutuksiin liittyen, soita asiakaspalveluumme numeroon 09-13 139
Valitettavasti tuote on loppuunmyyty! Tutustu hakutoimintoomme tai etsi vastaavaa tuotetta tuotevalikoista.