Usein kysyttyä


Ellos Yksityislaina

 • Kuka voi saada lainaa?

   Voit saada lainaa, jos olet 25-vuotias ja sinulla on säännölliset 800 euron bruttotulot kuukaudessa. Lisäksi edellytämme, että olet hoitanut raha-asiasi hyvin eikä sinulla ole maksuhäiriöitä. Sinun ei tarvitse olla Elloksen postimyyntiasiakas, ja voit käyttää rahat vapaasti haluamaasi tarkoitukseen. .
   Hae lainaa
 • Milloin saan rahat tilille?

   Kun lainasi on hyväksytty, voit valita haluatko allekirjoittaa lainapaperit suoraan netissä pankkitunnuksillasi vai lähetämmekö lainasitoumuksen allekirjoitettavaksi kotiisi. Kun saamme allekirjoitetun lainasitoumuksen tarvittavine liitteineen, kestää normaalisti muutamia pankkipäiviä kun rahat ovat tililläsi.
 • Voinko maksaa lainani etuajassa takaisin?

   Voit halutessasi lyhentää lainaa maksamalla sovittua suuremman kuukausierän tai maksaa milloin tahansa lainan loppuun. Ennenaikaisesta takaisinmaksusta emme veloita lisäkuluja.
 • Onko internetissä hakeminen turvallista?

   Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Hakeminen on myös turvallista, sillä kaikki lainahakemukseen merkityt tiedot siirtyvät meille salatussa muodossa.
 • Entä jos tarvitsen maksuaikaa tai enemmän lainaa?

   Kun olet maksanut neljä kuukausierää ajallaan, voit pitää lyhennysvapaan kuukauden. Lyhennysvapaita kuukausia voi olla vuodessa kaksi. Lainamäärän korottamista voit hakea, kun olet maksanut lainaehtojen mukaan 10% sovitusta lainamäärästä ja vähintään 6 lyhennystä ajallaan. Lainamäärää voidaan korottaa enintään 2500 eurolla. Lainamäärän lisäyksen jälkeen uusi lyhennysaika koskee koko jäljellä olevaa lainaa.
 • Kuinka lyhennysvapaa kuukausi toimii?

   Kun olet maksanut lainan neljä peräkkäistä lyhennystä ajallaan, on sinun mahdollista pitää lyhennysvapaa kuukausi. Halutessasi käyttää lyhennysvapaan kuukauden, hoida maksuihin liittyvät muutokset omassa verkkopankissasi.


Lainaturva

 • Kuka voi hakea Lainaturvaa?

   Lainaturvan voi saada henkilö, joka täyttää seuraavat ehdot:
   1. olet ollut toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa saman työnantajan palveluksessa vähintään 7 peräkkäistä kuukautta (palkansaajat).
   2. olet täysin työkykyinen etkä saa sairauspäivärahaa, osasairauspäivärahaa, osatyökyvyttömyyseläkettä, työttömyyskorvausta, lomautuskorvausta, kuntoutustukea tai vastaavaa (palkansaajat ja yksityisyrittäjät).
   3. sinulla ei ole tietoa irtisanomisesta tai lomautuksesta (palkansaajat)
   4. kuulut suomen sairausvakuutuksen piiriin ja olet oikeutettu työttömyyskorvaukseen Suomessa.
 • Mitä lainaturva korvaa?

   Lainaturva korvaa lainan takaisinmaksueriä, jos vakuutetun kohdalle sattuu tahaton työttömyys, lomautus, vakava sairaus tai tapaturmainen kuolemantapaus.
 • Mitkä ovat lainaturvan kustannukset?

   Vakuutusmaksu on 0,6% velkasaldostasi kuukaudessa. Jos Ellos Yksityislainasi velkasaldo on esim. 800 euroa, vakuutusmaksu on 800x0,6% = 4,80 €/kk. Kuukausimaksu on vähintään 1 €.

Hae lainaa
Valitettavasti tuote on loppuunmyyty! Tutustu hakutoimintoomme tai etsi vastaavaa tuotetta tuotevalikoista.