Asiakaspalvelu - lainat ja vakuutukset

Jos mieltäsi askarruttaa jokin laina- tai lainaturva-asia, ota meihin yhteyttä. Palvelemme mielellämme asiassa kuin asiassa. Voit valita yhteydenottotapasi alla olevista.

Ellos Yksityislaina: 09 - 13 139
Lainaturva: 09 - 13 139
Vahinkokäsittely: 09-85658416

Asiakaspalvelumme on avoinna: Arkisin 8-18

Sähköposti: ellosyksityislaina@resurs.fi
Mikäli sinulla on palautetta tai valitusasia, pyydämme sinua ensisijaisesti esittämään asian asiakaspalveluumme, jotta voimme yrittää selvittää ongelman parhaalla mahdollisella tavalla. Mikäli et ole tyytyväinen asiakaspalvelumme ratkaisuun asiassasi, voit jättää kirjallisen reklamaation osoitteeseen reklamaatiot@resurs.fi. Jos sopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Jos sinulla ei ole sähköpostia käytettävissä, voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.
Yhteydenottolomake

Resurs Bank AB:lle ei välity tietoa asiakkaalle mahdollisesti myönnetystä turvakiellosta. Resurs Bank käsittelee asiakkaiden henkilötietoja voimassaolevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti.

Osoitteemme:
Resurs Bank AB Suomen sivuliike
PL 3900
00002 Helsinki

Pankkitilimme: IBAN: FI0380003710147502, BIC: DABAFIHH

Lomakkeet


Hae lainaa


Valitettavasti tuote on loppuunmyyty! Tutustu hakutoimintoomme tai etsi vastaavaa tuotetta tuotevalikoista.