Hae Ellos yksityislainaa


Hakiessasi lainaa netissä saat päätöksen heti. Voit myös hakea lainaa puhelimitse tai lähettää hakemuksen postissa.

Lainanhakijalta edellytämme:
- 25-79 vuoden ikää
- moitteetonta raha-asioiden hoitoa - ei maksuhäiriöitä
- säännöllisiä työ- tai eläketuloja, vähintään 800 €/kk ennen veroja

Hae lainaa netissä
09 - 13 139 LainahakemuslomakeNäin saat alustavan päätöksen heti netissä:
  • 1. Täytä nettihakemus. Muista tutustua lainaehtoihin. Tarkistamme luottotietosi hakemuksen saavuttua. Se voi kestää hetken. Saat pian alustavan päätöksen ruudullesi.
  • 2. Jos lainapäätös on myönteinen, voit jatkossa valita haluatko allekirjoittaa lainapaperit sähköisesti pankkitunnuksillasi tai haluatko lainapaperit kotiin allekirjoitettavaksi.
    Huom! Jos valitset asiakirjojen lähetyksen kotiin, pyydämme uusia asiakkaita ja asiakkaita, joilla ei ole tällä hetkellä lainaa meiltä, toimittamaan kopion virallisesta, kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta.
  • 3. Allekirjoita lainasitoumus sähköisesti suoraan netissä tai lähetä käsin allekirjoitettu paperiversio meille palautuskuoressa.
  • 4. Jos olet kiinnostunut Lainaturvasta, voit allekirjoittaa lainaturvahakemuksen myös sähköisesti. Lainaturva astuu voimaan, kun hakemuksesi on saapunut meille, lainasitoumus on allekirjoitettu ja laina sekä mahdollisesti tarvittavat liitteet on lopullisesti hyväksytty.

  • 5. Laina maksetaan tilillesi välittömästi, kun sähköinen allekirjoitus on tehty tai olemme saaneet paperisen allekirjoitetun lainasitoumuksen ja tarvittavat liitteet takaisin.

Tutustu myös lainaehtoihimme.


Resurs Bank AB Suomen sivuliike kuuluu Asiakastieto Oy:n ylläpitämään tekniseen järjestelmään, jonka avulla lainanantajien on mahdollista tarkistaa kuluttajan muut mahdolliset luotot järjestelmään kuuluvilta yrityksiltä. Lisätiedot järjestelmästä löytyvät osoitteesta http://www.asiakastieto.fi/pdf/positiiviset-luottotiedot-tietoa.pdf.
Valitettavasti tuote on loppuunmyyty! Tutustu hakutoimintoomme tai etsi vastaavaa tuotetta tuotevalikoista.