Asumisturva

Taloudellista turvaa odottamattomien tulonmenetysten varalta
- Korvaus jopa 600 euroa kuukaudessa jopa 1 vuoden ajan


Asuitpa vuokralla, asumisoikeus- tai omistusasunnossa, asumiseen liittyy aina tiettyjä kuukausittain maksettavia kuluja kuten vuokra, sähkö- ja puhelinmaksu, jätehuolto- ja TV-maksu.

Kuukausitulot voivat muuttua yllättäen, jos joudut työkyvyttömäksi, sairaalahoitoon tai läheisen henkilön omaishoitajaksi. Nyt voit turvata osan kiinteistä asumiskuluistasi edellisten kaltaisten vaikeiden tilanteiden varalta ottamalla Ellos Tili Oy:n ja Mapfre Asistencian yhteistyössä tarjoaman Asumisturva -vakuutuksen.

Voit itse valita sinulle ja perheellesi parhaiten sopivan vakuutuskorvaussumman – 200, 400 tai 600 euroa/kk. Saat joka kuukausi haluamasi suuruisen korvauksen ajalta, jolloin et saa täyttä tulotasoa, jopa 12 kuukauden ajan. Korvaussumman voit käyttää haluamallasi tavalla kulujesi kattamiseen. Vakuutus korvaa myös tapaturman aiheuttaman kuolemantapauksen.Tällöin vakuutetun kuolinpesälle maksetaan 5 000 euron kertakorvaus.

Asumisturva -vakuutuksen voi ottaa 18–59-vuotias. Vakuutus on voimassa vuorokauden ympäri, myös Pohjoismaiden ulkopuolella, aina siihen saakka kunnes vakuutettu täyttää 65 vuotta. Vakuutuskorvaus on veronalaista tuloa.

Hae heti » Lue lisää Asumisturva -vakuutuksesta

 » Vakuutusehdot

 » Vahinkoilmoituslomakkeet

 » Vakuutusehdot ennen 1.2.2015

 » Vahinkoilmoituslomakkeet vahingoille ennen 1.2.2015


Lisätietoja vakuutuksesta saat asiakaspalvelustamme (09) 8565 8417 .


Paljonko Asumisturva -vakuutus maksaa?
Jos sekä sinä että puolisosi/avopuolisosi otatte samanaikaisesti Asumisturva -vakuutuksen, saatte kummatkin 10% alennusta vakuutusmaksusta!

Vakuutusmaksu määräytyy valitsemasi korvaussumman perusteella alla olevan taulukon mukaisesti.

Vakuutusmaksu/kk   Korvaus/kk
5,90 euroa 200 euroa
9,90 euroa   400 euroa
19,90 euroa    600 euroa

Vakuutusvälittäjä
Ellos Tili Oy

Vakuutuksenantaja
Mapfre Asistencian
Valitettavasti tuote on loppuunmyyty! Tutustu hakutoimintoomme tai etsi vastaavaa tuotetta tuotevalikoista.