Sinä & Minä PLUS

Lisäturvaa sinulle ja perheellesi syövän varalta

Joka vuosi suuri määrä suomalaisia sairastuu syöpään. Syöpädiagnoosin saatuaan on tärkeintä keskittyä paranemiseen. Sairaus aiheuttaa kuitenkin melkein aina huolta, usein myös taloudellisia kuluja ja ansionmenetyksiä. Jotta sinulla olisi yksi huoli vähemmän, on ACE kehittänyt Elloksen asiakkaille Sinä & Minä PLUS –syöpävakuutuksen, josta maksetaan korvausta erilaisista syöpätyypeistä. Paitsi tyypillisimmät syöpämuodot, naisilla rinta- ja miehillä eturauhassyöpä, kattaa vakuutus myös esimerkiksi keuhko-, maksa-, suoli- ja vatsasyövän. Lue enemmän Sinä & Minä PLUS –syöpävakuutuksesta alla olevista vakuutusehdoista.

Vakuutuksesta maksetaan veroton 24 000 kertakorvaus. Korvauksen käyttötarkoituksen päätät itse. Lisäksi vakuutukseen sisältyy 1 000 € arvoinen lahjakortti Siuntion hyvinvointikeskukseen.

  » Lue lisää

  » Vakuutusehdot

  » Vahinkoilmoituslomake


Ota yhteyttä ACE:n asiakaspalveluun (09) 6861 5151 jos sinulla on lisäkysymyksiä tai haluat ottaa vakuutuksen.

Paljonko vakuutus maksaa?

Sinä & Minä PLUS -syöpävakuutuksen voi ottaa 18-64-vuotias nainen tai mies. Vakuutus on voimassa aina 65 ikävuoteen saakka. Vakuutuksen hinta määräytyy vakuutetun iän mukaan alla olevan taulukon mukaisesti ja veloitetaan suoraan asiakkaan tililtä tai laskulta, riippuen nykyisestä maksutavasta. ACE ei laskuta asiakasta ensimmäisen 90 päivän aikana vakuutuksen ottamisesta.


Mikäli vakuutuksenottaja on Ellos Finland Oy:n lasku- tai tiliasiakas, vakuutusmaksun maksamiseen sovelletaan
vakuutusehtojen lisäksi Ellos Finland Oy:n lasku- ja tiliehtoja.

Valitettavasti tuote on loppuunmyyty! Tutustu hakutoimintoomme tai etsi vastaavaa tuotetta tuotevalikoista.