Minä & Me -tapaturmavakuutus

Taloudellista turvaa pysyvän haitan varalta

Pienikin tapaturma on aina ikävä ja pelottava yllätys. Mutta mitä tapahtuu, kun tapaturman seuraukset ovat niin vakavat, että normaali toimintakyky heikkenee pysyvästi? Arkirutiinit menevät uusiksi, ja niin monet itsestään selvät asiat, kuten portaiden nousu, eivät yhtäkkiä enää onnistukaan.

Kansainvälinen vakuutusyhtiö ACE on luonut Ellos Finland Oy:n asiakkaille lisäturvaksi Minä & Me –tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa 24 tuntia vuorokaudessa, kaikkialla maailmassa. Vakuutus pitää sisällään kolme korvauselementtiä:

• Korvaus tapaturman aiheuttamasta pysyvästä haitasta
• Korvaus tapaturman aiheuttamasta luunmurtumasta
• Sairaalakulukorvaus


  » Lue lisää Minä & Me -tapaturmavakuutuksesta

  » Vakuutusehdot

Ota yhteyttä ACE:n asiakaspalveluun (09) 6861 5151 jos sinulla on lisäkysymyksiä tai haluat ottaa vakuutuksen.

Mitä vakuutus maksaa?

Vakuutuksesta maksettavien korvausmäärien suuruus sekä vakuutusmaksu riippuvat valitusta korvaustasosta. Vakuutuksen voi ottaa 18-74 –vuotias Ellos-asiakas itselleen sekä puolisolleen. Vakuutukseen voi liittää myös perheen alle 18-vuotiaat lapset.


ACE European Group Limited, sivuliike Suomessa, Mannerheimintie 16 A 9, PL 687, 00101 HELSINKI, Y-tunnus 1855034-2. Pääkonttori: Englannissa rekisteröity osakeyhtiö, rekisterinumero 1112892, 100 Leadenhall Street, London EC3A 3BP, United Kingdom. Sivuliikkeen toiminta on Finanssivalvonnan hyväksymä ja sen menettelytapavalvonnan alainen. Prudential Regulation Authority, 20 Moorgate, London EC2R 6DA, United Kingdom, on myöntänyt sivuliikkeelle toimiluvan ja sääntelee Financial Conduct Authorityn myötä sen toimintaa.

Valitettavasti tuote on loppuunmyyty! Tutustu hakutoimintoomme tai etsi vastaavaa tuotetta tuotevalikoista.