Hae lainaa

Sähköinen allekirjoitus = allekirjoitus netissä


Sähköisen allekirjoituksen edut lyhyesti
- helppous ja nopeus – säästät aikaa ja vaivaa
- turvallisuus ja luotettavuus – sähköinen allekirjoitus vastaa täysin käsin allekirjoitettua
- ympäristöystävällisyys – ei papereiden tulostusta ja lähettämistä edestakaisin

Yleistä
Sähköinen allekirjoitus mahdollistaa asiakirjojen allekirjoittamisen turvallisesti sähköisessä muodossa. Sähköinen allekirjoitus onnistuu helposti ja nopeasti ajasta ja paikasta riippumatta. Sähköisessä muodossa oleva allekirjoitettu asiakirja siirtyy internetin kautta vastaanottajalle turvallisesti ja nopeasti. Se toimii kaikilla yleisillä internet-salaimilla sekä päätelaitteilla ja älypuhelimilla, kaikkien operaattoreiden verkossa.

Näin se toimii
Kun valitset asiakirjojen sähköisen allekirjoituksen, tunnistaudut ensin vahvasti pankkitunnuksillasi (TUPAS). Tämän jälkeen ohjeita seuraten etenet asiakirja asiakirjalta, kunnes kaikki haluamasi paperit on allekirjoitettu. Laina-asiakirjojen lisäksi voit allekirjoittaa myös Lainaturvahakemuksen samassa yhteydessä.

Ohjelman edetessä voit keskeyttää tai lykätä allekirjoitusta missä vaiheessa tahansa. Sähköpostitse saamasi linkin avulla pääset takaisin allekirjoitussivuille ja voit myöhemmin jatkaa siitä mihin jäit. Lopuksi lähetät allekirjoitukset meille sähköisesti. Käsiteltyämme allekirjoitetut asiakirjat ja mahdolliset liitteet sekä hyväksyttyämme ne, rahat voidaan siirtää tilillesi muutaman päivän kuluessa.

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin numerossa: 09 13 139.

Valitettavasti tuote on loppuunmyyty! Tutustu hakutoimintoomme tai etsi vastaavaa tuotetta tuotevalikoista.