Eläinten oikeudet ja kohtelu

Ellos kunnioittaa eläinten oikeuksia ja haluaa edesauttaa eläinten hyvää kohtelua. Asetamme tavarantoimittajillemme suuria vaatimuksia eläinten kohtelun suhteen. Haluamme varmistaa eläinten hyvän kohtelun koko arvoketjussamme aina laidunmaista kuljetukseen ja teurastukseen. Pyrimme siihen, että toimitusketjumme on täysin jäljitettävissä aina eläinten kasvattajista tavarantoimittajiin. Uskomme jatkuvaan dialogiin alihankkijoidemme kanssa, ja haluamme tehdä yhteistyötä eläinten hyvää kohtelua edesauttavien organisaatioiden kanssa.

Ellos on kuulunut vuodesta 2010 asti kansainväliseen Fur Free Alliance -yhteenliittymään. Haluamme huomioida eläinten oikeudet jalostusketjun kaikissa osissa. Emme salli kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamista eläimillä. Kaikkien tuotteiden ja raaka-aineiden on oltava Euroopan neuvoston direktiivin 76/768/EEG mukaisia.

Nahka

Tuotteissamme käytetty nahka syntyy sivutuotteena ja on peräisin elintarviketeollisuuden tarpeisiin kasvatetuista eläimistä.

Turkikset

Emme myy aitoa turkista sisältäviä tuotteita. Poikkeuksena on lampaankarva, joka saadaan lähinnä lihateollisuuden tarpeisiin kasvatetuista lampaista.

Angora

Ellos ei myy angoravillaa sisältäviä tuotteita.

Villa

Käytämme vain villaa, joka on peräisin eläimiä vastuullisesti kohtelevilta tuottajilta.

Merinovilla

Emme hyväksy mulesing-menetelmää, jossa lampaan ihoa vahingoitetaan kärpästen torjumiseksi. Koska eläinten hyvinvointi on meille tärkeää, myymme vain sertifioituja merinovillatuotteita, joiden toimittajat ovat sitoutuneet olemaan käyttämättä mulesing-menetelmää.

Kissan- ja koirankarva

Emme hyväksy kissan- tai koirankarvan käyttöä tuotteissamme.

Untuva ja höyhenet

Tuotteissamme käytetyt untuvat ja höyhenet syntyvät sivutuotteena ja ovat peräisin elintarviketeollisuuden tarpeisiin kasvatetuista linnuista. Myymme vain untuva- ja höyhentuotteita, joiden todistus tai sertifikaatti takaa, että untuvat/höyhenet ovat peräisin kuolleista linnuista. Emme hyväksy untuvien tai höyhenien nyppimistä elävistä linnuista emmekä lintujen pakkosyöttöä.

Valitettavasti tuote on loppuunmyyty! Tutustu hakutoimintoomme tai etsi vastaavaa tuotetta tuotevalikoista.