Elektroniikkatuotteiden huolto ja tuki

Elektroniikkatuotteiden huolto ja tuki

Uuden yhteistyökumppanimme tarjoaman seurantapalvelun ansiosta palvelemme sinua entistä paremmin. Huollamme tuotteesi niin nopeasti kuin mahdollista (normaali huoltoaika 2-5 viikkoa.) Useimmilla tuotteilla on valmistajan myöntämä 2 vuoden takuu, tietokoneilla sekä kannettavilla äänentoistolaitteilla on 1 vuoden takuu, joka kattaa takuuaikana ilmenneet toimintahäiriöt.

Kaikkiin Elloksen myymiin elektroniikkatuotteisiin sisältyy 6 kuukauden ilmainen Ellos elektroniikkavakuutus. Vakuutuksen omavastuu on 10% tuotteen hinnasta. Muista mainita huoltolomakkeesta tieto siitä, haluatko käyttää vakuutuksen hyväksesi.

Lue lisää klikkaamalla tästä!

Toimi näin:
Täytä palautuslomake, tulosta se ja liitä tuotepakettiin.

Online-palautusilmoitus

Mikäli tarvitset uuden palautuslomakkeen, ota yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 01019 1313.

Voit seurata tuotteesi huoltoa tästä - klikkaa tästä!

Huomaathan, että ostamillasi elektroniikkatuotteilla on sekä valmistajan myöntämä takuu että ainutlaatuinen Ellos elektroniikkavakuutus, jotka eivät kuitenkaan kata väärin käsitellyn tuotteen vioittumista (esim. asennuksen aiheuttamaa vioittumista). Mikäli tuotteessa ilmennyt vika ei kuulu valmistajan myöntämän takuun tai Ellos elektroniikkavakuutuksen piiriin, olet asiakkaana itse vastuussa tuotteen tutkimisesta syntyneistä kuluista (norm. n. 50-70 euroa). Suosittelemme, että tutustut aina huolellisesti käyttöohjeeseen ennen kuin lähetät tuotteen huollettavaksi/tutkittavaksi.

Sinulla on 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus tilaamillesi tuotteille. Tuotteen tulee olla käyttämätön.

Valitettavasti tuote on loppuunmyyty! Tutustu hakutoimintoomme tai etsi vastaavaa tuotetta tuotevalikoista.