Ostotiedot/MyEllos

Tulosta

Varaamme oikeuden muuttaa Ostotiedoissa esiintyviä hintoja, toimituskuluja, sekä lasku- ja tiliehtoja.

Ostotiedot
Palautusoikeus
Toimitustavat
Takuut ja palvelut

Ostotiedot

Tuotteiden toimitus

Toimitamme tilauksia Suomeen. Käteispaketit toimitamme Suomessa myös ilmoittamaasi väliaikaiseen osoitteeseen. Normaali toimitusaika on noin 3-7 päivää toimitustavasta riippuen. Tehdastoimituksissa toimitusaika on noin 4-6 viikkoa. Mikäli jokin tilaamasi yli 6 euron arvoinen tuote on loppunut varastostamme, varaamme tuotteen sinulle seuraavasta erästä. Saatuasi tiedon toimitusajasta voit vielä muuttaa tilaustasi. Jos tilauksesi toimitetaan useampana lähetyksenä, maksat vain yhdet toimituskulut.

Nettitilauksiin voit myös itse valita paketillesi väliaikaisen osoitteen. Vaihda noutopiste kassalla.

Hinnat

Emme vastaa mahdollisista painovirheistä. Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%. Myös SER-kierrätysmaksu sisältyy sähkö- ja elektroniikkatuotteiden hintoihin. Vain Elloksesta riippumattomat muutokset, kuten raaka-ainehintojen, arvonlisäveron, valuuttakurssien tai muiden julkisten maksujen muutokset voivat nostaa tuotteiden hintoja.

Alennukset

Alennusten ehdot löytyvät mainoksesta, jossa alennus on esitelty. Alennukset ovat voimassa palautusten jälkeen, jos pitämiesi tuotteiden arvo on alennusten ehtojen mukainen. Ostosumman perusteella myönnettyjä alennuksia voidaan harkita uudelleen palautusten yhteydessä.

Toimituskulut

Toimituskulut 5,20
Käteismaksu 2,90
Express24 6,90
Kotiinkuljetus tili- ja laskuasiakkaille 4,20
Kotiinkuljetus käteisasiakkaille 6,20
Kotiinkuljetus rahtimaksullisille tuotteille 19,00

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelijamme vastaavat arkisin klo 7.30-21, viikonloppuisin 10-17. Muina aikoina puhelinautomaatti
(09) 4766 1650. Faksi 01019 1314. Sähköposti info@ellos.fi.
Asiakaspalvelunumeroon 01019 1313 soitetut puhelut maksavat kaikista liittymistä 6,05 snt/minuutti + pvm/mpm. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Puhelu voidaan nauhoittaa sisäistä koulutusta ja laadun mittaamista varten.

Käyntiosoite:

Kaivokatu 10 A 6, 00100 Helsinki. Y-tunnus 1442131-6.

Osoitteenmuutoksesta ei tarvitse lähettää meille erillistä ilmoitusta!

Virallinen osoitteenmuutos postiin tai väestörekisterikeskukseen päivittyy automaattisesti asiakasrekisteriimme noin 2 viikossa. Ellos-postia voi kuitenkin vielä tulla muutaman kuukauden ajan vanhaan osoitteeseen. Mikäli sinulla on osoitepalvelukielto, osoitteenmuutoksesta on ilmoitettava Ellokselle erikseen.

Maksutavat

Voit valita neljästä eri maksutavasta tehdessäsi ostoksia Elloksella.
(Joissakin jälkitoimituspaketeissa lähetämme maksulomakkeen tuotteiden mukana. Älä lähetä rahaa.)

1. Lasku – maksa kuun lopussa
Saat laskun postitse kuun lopussa. Maksat vain ne tuotteet, jotka päätät pitää. Toimituskulut 5,20/tilaus ja laskutuslisä 1,95/lasku. Jos maksat vain osan laskusta, laskusi muuttuu automaattisesti korolliseksi tiliksi. Lue lasku-/tiliehdot täältä.

2. Tili – jaksota maksut eriin jopa 36 kuukaudelle
Jaksota maksut sinulle sopiviin eriin (alk. 5,-/kk). Ei tilinhoito-, tilinavaus- tai vuosimaksua. Todellinen vuosikorko 29 %. Toimituskulut 5,20/tilaus. Lue lasku-/tiliehdot täältä.

3. Käteinen – maksa pakettisi noutohetkellä
Maksa pakettisi noutohetkellä käteisellä tai kortilla. Käteispakettien toimituskulut 8,10/tilaus.

4. Luottokortti – maksa Visalla tai Mastercardilla, kun tilaat netistä ellos.fi
Myös Visa Electron -kortti käy. Toimituskulut 5,20/tilaus. Käytämme 3 D Secure -standardia ja kaikki tiedot kulkevat SSL-suojatun (Secure Sockets Layer) yhteyden kautta. Lue lisää korttimaksujen turvallisuudesta täältä.

Lue lisää maksujen palauttamisesta palautusten/vaihtojen/reklamaatioiden yhteydessä Ostotietojen kohdasta ”Palautusoikeus ja ostoturva”.

Palautusrahojen takaisinmaksu

Tili-/laskuasiakas: Jos olet tiliasiakas, hyvitämme tiliäsi. Laskuasiakkaiden laskusta vähennetään palautetut tuotteet. Jos palautuksesi ei vielä näy laskulla, vähennä itse palauttamiesi tuotteiden summa laskun loppusummasta.

Käteinen: Palautusrahat maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille.

Luottokortti: Palautusrahat hyvitetään käyttämällesi luottokortille.

HUOM! Toimituskulut 2,90 euroa/tilaus. Rahtimaksullisiin tuotteisiin lisätään taulukon mukainen rahtimaksu.

Tietosuoja/Henkilötiedot

Ellos Finland Oy/Ellos vastaa sille antamiesi henkilötietojen, kuten nimesi, osoitteesi, henkilötunnuksesi, matkapuhelinnumerosi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi käsittelystä. Henkilötietojasi käytetään ostotapahtumiesi hallinnoimiseen, markkinointitarkoituksiin (mm. sähköisten viestintäpalveluiden välityksellä), sekä tuotteidemme ja palveluidemme kehittämiseen. Henkilötietojasi voidaan luovuttaa edellä mainittuihin tarkoituksiin Ellos Finland Oy:n emoyhtiön Ellos Group AB:n ja sen Ellos Group Konserniin kuuluvien tytäryhtiöiden sekä yhteistyökumppaneidemme käyttöön. Henkilötietojasi voidaan lainsäädännön sallimin tavoin luovuttaa sekä Euroopassa että sen ulkopuolella toimiville yrityksille.

Osana markkinointiamme analysoimme ostoihisi sekä toimintaasi sosiaalisen median sivustoillamme ja kotisivuillamme liittyviä tietoja, kuten henkilötietoja. Analyysien perusteella pystymme monesti sopeuttamaan markkinointiamme siten, että se soveltuu juuri sinulle. Tietoja, joita analysoimme, ovat mm. viimeksi tehdyt ostokset, maksutavat, tilisaldo (jos sinulla on tili Ellos Tili Oy:ssä) sekä muut Ellos Finland Oy/Ellokselle antamasi tiedot. Säilytämme henkilötietojasi edellä mainittuihin markkinointitarkoituksiin kohtuullisen ajan asiakassuhteesi päättymisestä. Asiakassuhteesi Ellos Finland Oy/Ellokseen katsotaan olevan voimassa silloin, kun lyhennät maksujasi Ellos Tili Oy:lle, tilaat kuvastojamme (katso lisätietoja kohdasta Kuvastojen tilaaminen) tai uutiskirjeitämme, käytät palveluitamme kotisivustollamme tai käytät mobiilisovelluksiamme. Asiakassuhteesi katsotaan olevan voimassa myös silloin, kun Ellos Finland Oy/Ellokselta tilaamasi tuotteen/tuotteiden takuuaika on voimassa.

Tilaamalla myymiämme tuotteita, avaamalla tilin Ellos Tili Oy:ssä, rekisteröitymällä verkkokaupan asiakkaaksemme, tilaamalla kuvastomme tai uutiskirjeemme tai lataamalla mobiilisovelluksemme hyväksyt henkilötietojesi edellä kuvatun käytön. Henkilötietojen antaminen on vapaaehtoista. Voit kieltää tietojesi käytön suoramarkkinointiin ilmoittamalla kiellosta sähköpostitse osoitteeseen info@ellos.fi, puhelimitse asiakaspalveluumme, puh. 01019 1313, tai kirjeitse osoitteeseen Ellos Finland Oy/Ellos, Asiakaspalvelu, PL 794, 00101 Helsinki. Asiakkaana sinulla on oikeus tarkistaa itseäsi koskevat, Ellos Finland Oy/Elloksen rekisteröimät tiedot ja saada tietoa siitä, kuinka tietojasi käytetään. Pyyntö tulee tehdä kirjallisesti yllä mainittuun osoitteeseen. Lisäksi sinulla on oikeus pyytää Ellos Finland Oy/Ellosta korjaamaan tai poistamaan sinua koskevat virheelliset tiedot.

MyEllos-asiakasklubi: Säännöt ja jäsenyys

MyEllos on maksuton asiakasklubi uutuusmuodin ja -sisustuksen ystäville. Klubin jäsenenä saat aina parhaat edut, kuulet ensimmäisenä uutuuksistamme ja kampanjoistamme sekä saat suurimman hyödyn Ellos-asiakkuudestasi. Klubiin liittyminen on helppoa ja maksutonta eikä se velvoita sinua mihinkään. Voit myös halutessasi erota klubista koska tahansa ilman velvoitteita tai seuraamuksia.

MyEllos-klubin edut

 • Voit selata ostohistoriaasi, palautuksiasi ja muita asiakastietojasi milloin vain osoitteessa ellos.fi sekä tarkastaa siellä mm. laskusi ja tilisi saldon.
 • Saat käyttöösi arvokkaita klubietuja, jotka ovat vain jäseniemme käytössä.
 • Saat säännöllisesti tietoa kampanjoistamme sekä ajankohtaisia muoti- ja sisustusvinkkejä.
 • Saat mm. pääsyn ALE-ostoksille ensimmäisten joukossa.
 • MyEllos-klubiviestintä

  Lähetämme säännöllisesti klubiviestejä, jotka sisältävät MyEllos-jäsenetuja sekä muita kiinnostavia uutisia, pääsääntöisesti sähköpostilla. Mikäli niin valitset, voimme toisinaan lähettää klubiviestejä myös matkapuhelimeesi. Tekstiviestillä tavoitamme sinut tarvittaessa nopeasti, mikäli MyEllos-etuja on vain rajallinen määrä.

  Klubiviestit lähetetään automaattisesti kaikille jäsenille. Klubiviesti on osa jäsenviestintää ja siten oleellinen osa MyEllos-klubia. Klubiviestinnän vastaanottamisen voi siksi peruuttaa ainoastaan päättämällä jäsenyyden. Tällöin voit jatkossakin asioida verkkokaupassamme, mutta jäät paitsi MyEllos-eduista.

  Lisätietoa jäsenyyden päättämisestä kohdasta "Klubijäsenyyden päättäminen".

  Liittyminen

  MyEllos-klubiin voi liittyä 18 vuotta täyttänyt Suomessa vakituisesti asuva yksityishenkilö. Jäsenyys on henkilökohtainen. Liittyminen ja jäsenenä oleminen on ilmaista, eikä se velvoita mihinkään. Jotta voisimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla, sinun tulee liittymisen yhteydessä rekisteröidä nimi, toimiva sähköpostiosoite sekä muita jäsenyyteen vaadittavia tietoja.

  Littyessäsi MyEllos-jäseneksi hyväksyt klubin säännöt.

  Klubijäsenyyden päättäminen

  MyEllos-klubin jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Jäsenyyden voi päättää milloin tahansa ilman minkäänlaisia sitoumuksia tai velvoitteita. Jäsenyyden päättäminen tapahtuu ilmoittamalla siitä Elloksen asiakaspalveluun puhelimitse, puh. 01019 1313, tai sähköpostitse osoitteeseen info@ellos.fi.

  Ellos Finland Oy/Ellos pidättää oikeuden lopettaa jäsenyys mikäli jäsenyyttä on väärinkäytetty tai oikeita yhteystietoja ei ole ilmoitettu.

  Tietosuoja/Henkilötiedot

  MyEllos-klubin jäsenyydestä kertyviä henkilötietoja käsitellään turvallisesti ja henkilötietolain mukaisesti asiakassuhteen hoitamiseen. Henkilötietoja kerätään antaessasi ja päivittäessäsi henkilötietojasi muun muassa tilatessasi myymiämme tuotteita, avatessasi tilin Ellos Tili Oy:ssä, rekisteröityessäsi verkkokaupan asiakkaaksi, tilatessasi kuvastomme tai uutiskirjeemme tai lataamalla mobiilisovelluksemme.

  Osto- ja käyttötietoja käytetään mm. jäsenille tarjottavien etujen, tarjousten ja palveluiden kehittämiseksi ja kohdentamiseksi jäseniä kiinnostavaksi. Tarkemmin henkilötietojen käytöstä rekisteriselosteessa osoitteessa ellos.fi.

  Ellos Finland Oy/Ellos pidättää itsellään oikeuden muuttaa jäsenehtoja.

  Ellos-asiakkuus

  Asiakassuhde Elloksen kanssa syntyy, kun tilaat myymiämme tuotteita, rekisteröidyt internetkauppamme käyttäjäksi tai pyydät lähettämään itsellesi julkaisemamme kuvaston. Asiakassuhde päättyy tietyn ajan kuluessa siitä, kun lopetat Elloksen tuotteiden tai kuvastojen tilaamisen tai asioimisen internetkaupassamme. Asiakassuhde päättyy myös, jos pyydät tulla poistetuksi postituslistoiltamme. Mikäli asiakas käyttää väärinkäytöstarkoituksessa toisen asiakkaan asiakasnumeroa, tiliä tai laskua, tai muutoin tahallisesti toimii Ellos Finland Oy:n vahingoksi, voi Ellos jatkossa pidättäytyä hyväksymästä henkilön tilauksia (ostokielto). Ostokielto voidaan asettaa esim. jos asiakas jättää toistuvasti lunastamatta tilaamansa lähetykset, väärinkäyttää Elloksen tarjouksia tai tilaajaetuja, luo tarkoituksella itselleen useita asiakasnumeroita tai käyttäytyy asiakaspalvelutilanteissa säännönmukaisesti tavalla, joka loukkaa Ellos Finland Oy:n henkilökuntaa tai vaikeuttaa heidän työtään. Myöskään holhouksen alaiset henkilöt eivät voi tehdä tilauksia Ellokselta.

  Muuta

  Teemme poliisille ilmoituksen kaikista petoksista ja tietomurroista sekä niiden yrityksistä. Pidätämme oikeuden hylätä tilaus, mikäli meillä on syytä epäillä petosta, tietomurtoa ja /tai muuta sivustomme väärinkäyttöä.

  Ellos Finland Oy/Ellos on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsen.

  Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton osoite:
  Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto
  Lönnrotinkatu 11A
  00120 Helsinki
  www.asml.fi

  Force Majeure

  Ellos on vapautettu suorittamasta tämän sopimuksen mukaisia laiminlyönnistä johtuvia velvoitteita, mikäli laiminlyönti aiheutuu alla mainituista vapauttavista olosuhteista ja mikäli olosuhteet estävät, vaikeuttavat tai viivästyttävät suoritusta. Tällaisena vapauttavana olosuhteena voidaan pitää mm. viranomaisten toimenpiteitä tai laiminlyöntejä, säädettyä tai muutettua lakia, työmarkkinaristiriitaa, saartoa, tulipaloa, tulvaa, sabotaasia tai suurta haittaa aiheuttavaa onnettomuutta. Force majeure sisältää viranomaisten päätökset, jotka vaikuttavat markkinoihin ja tuotteisiin negatiivisesti, esim. rajoitukset, varoitustekstit, myyntikiellot, epänormaali markkinatilanne jne.

  Palautusoikeus ja ostoturva

  Peruuttamislomake (PDF)

  Palautusoikeus ja ostoturva

  Sinulla on 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus tilaamillesi tuotteille. Jos olet täyttänyt tilauksen mukana tulleen palautuslomakkeen ja palauttanut tuotteen 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta, ei sinun tarvitse erikseen tehdä peruuttamisilmoitusta. Jos olet käteisasiakas, palautusrahat maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja TV- tai tietokonepelien sinetin on oltava ehjä. Tilauksen voi peruuttaa joko puhelimitse, kirjeitse (Ellos, PL 794, 00101 Helsinki) tai sähköpostilla (info@ellos.fi) 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

  Laskuasiakkaiden laskusta vähennetään palautetut tuotteet. Jos palautuksei ei vielä näy tilauserittelyssä, vähennä itse palauttamiesi tuotteiden summa laskun loppusummasta. Jos olet tiliasiakas, hyvitämme tiliäsi. Jos valitsit maksutavaksi luottokortin, hyvitämme palautettavien tuotteiden summan korttiluotollesi. Ostosumman perusteella myönnettyjä alennuksia saatetaan harkita uudelleen palautusten yhteydessä. Kuljetusliike hoitaa toimittamiensa lähetysten palautukset.

  Kun haluat vaihtaa tai palauttaa, toimit näin:

  1. Merkitse paketissa saamaasi palautusilmoitukseen, minkä tuotteen haluat vaihtaa tai palauttaa.
  2. Merkitse myös, miksi haluat palauttaa tuotteen tai vaihtaa värin tai koon johonkin toiseen. Vaihtaessasi tuotteen kokoa tai väriä tai tilatessasi kokonaan uuden tuotteen, uusia toimituskuluja ei peritä.
  3. Pakkaa tuote huolellisesti, jotta se ei vahingoitu matkalla. HUOM! Pakkaa tuote alkuperäispakkaukseen.
  4. Liitä täytetty palautusilmoitus pakettiin ja liimaa palautusilmoituksessa oleva asiakaspalautustarra paketin päälle. Jätä paketti noutopisteeseen.
  5. Palautusosoite on Ellos, PL 794, 00101 Helsinki.
  6. Pyydä noutopisteestä kuitti palautuksesta.

  Noutamattomat paketit

  Perimme niistä toimituksista, joita ei ole peruutettu (14 päivän kuluessa siitä, kun tilauksen viimeinen tavaraerä on vastaanotettu) puhelimitse, kirjeitse tai sähköpostilla (kuluttajansuojalaki 6:14) eikä noudettu, 19,90 euroa, joka vastaa toimituskulujen ja muiden kulujen todellisia kustannuksia.

  Kosmetiikkatuotteiden, DVD- ja CD-levyjen, terveysvaikutteisten ruokien ja ravintolisien sekä pelien palautus

  Palautettavien kosmetiikkatuotteiden/terveysvaikutteisten ruokien ja ravintolisien tulee olla alkuperäispakkauksissa ja avaamattomia. Huomioithan, että sinetöityjen tuotteiden osalta vaihto- ja palautusoikeus koskee vain avaamattomia pakkauksia. Sinetöityjä tuotteita ovat esimerkiksi pelit, elokuvat tai musiikkiäänitteet.

  Alkuperäispakkaus

  Palauta tuote aina alkuperäispakkauksessaan. Pakkaus on tuotekohtainen ja sisältää tuotteen toimintaa selventäviä kuvia/tekstejä/käyttöohjeita sekä suojaa herkkiä tuotteita, kuten elektroniikkaa. Alkuperäispakkauksella ei tarkoiteta kuljetuspakkausta, joka ei ole tuotekohtainen ja jonka tehtävänä on ainoastaan suojata tuotetta kuljetuksen aikana.

  Täytä palautusilmoitus netissä!

  Palautus hyvitetään tilille/laskulle, pankkitilille tai luottokortille, kun tuote on käsitelty palautusosastollamme. Kirjaudu sisään Omille sivuille ja täytä palautusilmoitus ohjeiden mukaan. HUOM! Liitä täyttämätön palautusilmoitus mukaan pakettiin. Pakkaa ja palauta tuotteet tavalliseen tapaan. Palautus hyvitetään tilille/laskulle tai pankkitilillesi, kun tuote on käsitelty palautusosastollamme. Vaihtotuotteet toimitetaan eteenpäin Ellokselta seuraavana arkipäivänä.

  Toimitustavat

  Voit valita 5 eri toimitustavasta:

  1. PostNord

  PostNord tomittaa pakettisi noin viikon kuluessa tilauksesta valitsemaasi noutopisteeseen: Matkahuollon toimipaikkaan tai asiamiespisteeseen, Siwaan, Valintataloon tai Euromarketiin. Jos teet ensimmäisen tilauksesi netissä, paketti toimitetaan oletettuun lähimpään noutopisteeseen, jonka voit halutessasi muuttaa seuraavan nettitilauksesi yhteydessä tai soittamalla asiakaspalveluun. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä tai kirjeitse. Pakettia säilytetään noutopisteessä 14 päivää paketin saapumisesta. Mikäli et itse pääse noutamaan pakettiasi, allekirjoita valtakirja, jolla voit valtuuttaa jonkun muun hakemaan paketin. Henkilöllisyys on todistettava aina pakettia noudettaessa.

  2. Express24

  Tee tilauksesi klo 13 mennessä, niin saat pakettisi 2 arkipäivässä haluamaasi noutopisteeseen. Huom! Perjantaina tilatut tuotteet toimitetaan tiistaihin mennessä. Lauantaina ja sunnuntaina tilatut tuotteet toimitetaan viimeistään keskiviikkona. Lisämaksu 6,90 euroa. Koskee puhelin- ja nettitilauksia. Huom! Express24 saapumisilmoitus ilmoitetaan aina tekstiviestinä. Varmista, että Ellokselle antamasi puhelinnumero on oikein, ja että olet valinnut saapumisilmoituksen tekstiviestinä.

  3. Kotiinkuljetus

  Voit tilata meiltä myös kotiinkuljetuksen, lisämaksu tili- ja laskuasiakkaille 4,20 euroa/tilaus ja käteisasiakkaille 6,20 euroa/tilaus. Postin jakelu sopii puhelimitse kotiinkuljetusajan lähetyksen vastaanottajan kanssa. Jakelu tapahtuu pääsääntöisesti päiväsaikaan.

  4. Nouda itse terminaalista

  Tuotteet, joiden rahtipaino on yli 20 kg (esim. huonekalut), voit noutaa kuljetusliikkeen terminaalista. Tällöin maksat normaalit toimituskulut sekä rahtimaksun. (Kts. rahtimaksutaulukko)

  5. Kotiinkuljetus yli 20 kg:n lähetyksille

  Kuljetusliike soittaa tai lähettää kirjallisen saapumisilmoituksen, jolloin kotiinkuljetusaika sovitaan kuljetusliikkeen kanssa. Kotiinkuljetustoimitus tapahtuu auton välittömään läheisyyteen (ei sisäänkantoa). Kuljetusajat ovat paikkakuntakohtaisia. Kotiinkuljetuksen lisämaksu on 19 euroa. Kotiinkuljetettavat käteispaketit maksetaan kuljettajalle. Maksuvälineenä käy kotimaisten pankkien pankkikortit, käteismaksukortit sekä luottokortit.

  Rahtimaksutaulukko:

  Yhteenlaskettu rahtipaino*
  10-30 kg 30-100 kg yli 100 kg
  39 € 49 € 59 €

  *Rahtipainoon perustuva rahtimaksu lasketaan tuotteen tilavuudesta, eikä se ole sama kuin tuotteen todellinen paino.

  Tavaran virheistä huomauttaminen

  Vastaamme tuotteiden virheettömyydestä myös edellä mainitun 14 päivän jälkeen. Havaittuasi vian ota välittömästi yhteys meihin tilanteen korjaamiseksi.

  Riidanratkaisu

  Jos sinulla on ongelmia verkossa ostamasi tuotteen tai palvelun suhteen, eikä ongelmia voida ratkaista myyjäyrityksen kanssa, voit hakea riita-asialle tuomioistuimen ulkopuolista ratkaisua Kuluttajariitalautakunnan www.kkv.fi. tai Euroopan komission sivuston kautta http://ec.europa.eu/odr.

  Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn ota yhteyttä maistraattien kuluttajaneuvontaan www.kuluttajaneuvonta.fi. Lisätietoja Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivustolla www.kkv.fi.

  Laatutakuu

  Kaikkiin elektroniikkalaitteisiin, kuten stereoihin, televisioihin ja kameroihin sisältyy vähintään 1 vuoden takuu. Kaikki mahdolliset takuut ovat voimassa Suomessa. Lasku/tilauserittely toimii takuutodistuksena. Kaikkia tuotteita voidaan käyttää Suomessa. Sähköisiin kodinkoneisiin, joiden kohdalla tilauserittelyssä on merkintä T, sisältyy myös 2 vuoden perusvakuutus.

  Kuljetuksessa rikkoutuneet tuotteet

  Ellos korvaa kuljetuksessa särkyneet lasi- ja posliiniesineet. Ota yhteyttä asiakaspalveluun 01019 1313.

  Käyttöohjeet

  Myymissämme tuotteissa on suomenkielinen käyttöohje. Mikäli tuotteessa ei ole suomenkielistä käyttöohjetta, siitä on maininta tuotetekstissä.

  Ellos elektroniikkavakuutus

  Ellokselta ostettuihin elektroniikkatuotteisiin sisältyy ilmainen vakuutus. Valmistajan myöntämän takuun lisäksi saat Ellos elektroniikkavakuutuksen, joka on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä lähtien. Vakuutus koskee vain tuotteen alkuperäistä omistajaa ja raukeaa, mikäli tuote vaihtaa omistajaa.
  HUOM! Säilytä lasku/tilauserittely, se toimii todistuksena vakuutuksesta. Lisätietoa saat klikkaamalla tästä linkistä: Lue lisää.

  Tietoa Kodinelektroniikasta

  Lisätietoja tilaamastasi kodinelektroniikasta saat soittamalla asiakaspalveluumme 01019 1313. Otsikon Tekninen sanasto alta löydät lisää tietoja, jotka auttavat sinua valitsemaan juuri oikean tuotteen elektroniikkavalikoimastamme.

  Kangasnäyte

  Kun haluat nähdä esim. verhokankaan värin ja kuosin tarkemmin, soita 01019 1313 ja tilaa ilmainen kangasnäyte. Muista ilmoittaa haluamasi näytteen tuotenumero.

  Välitämme luonnosta

  Ellos on aina kantanut vastuuta luonnosta. Jokaisen osastomme on toimittava ympäristöä suojellen. Elloksella kierrätetään aaltopahvia, pahvia, paperia ja muovia. Muovipussit on valmistettava kierrätettävästä polyeteenistä, laatikot ovat, mikäli mahdollista, keräyspaperista valmistettuja. Turhaa pakkausmateriaalia on vältettävä, ja pussien ja laatikoiden tekstit on painettava vesiohenteisilla väreillä.

  Ellos Finland Oy/Ellos on sähkötuotteita kierrättävän SERTY ry:n jäsen. Valtakunnallisiin vastaanottopisteisiin kuluttajat voivat veloituksetta toimittaa käytöstä poistetut sähkö- ja elektroniikkatuotteet. Lisätietoja osoitteesta www.serty.fi.

  Valitettavasti tuote on loppuunmyyty! Tutustu hakutoimintoomme tai etsi vastaavaa tuotetta tuotevalikoista.