Shoppaile nyt ja hyödynnä tarjouksesi:
40% alennusta* kalleimmasta tuotteesta + säästät toimituskulut*

Tarjousnumero: 359601
Shoppaile nyt

Uusi Elloksella? Liity MyEllos-asiakasklubiin,
saat ensimmäisen jäsenetusi:
50% alennusta* kalleimmasta
tuotteesta + säästät
toimituskulut*
Liity nyt Olen jo Ellos-asiakas
Everyday Beauty
Soft smoky look
Peiteväri
26,90
EUR
Concealer Brush
15,90
EUR
1. Meikkipohja
Levitä hyvin puhdistetulle ja kosteutetulle iholle pohjustusvoide. Se tasoittaa ihon välittömästi ja saa meikin kestämään pidempään.

Levitä meikkivoide puhtain sormin, meikkisienellä tai meikkivoidesiveltimellä. Saat luonnollisimman lopputuloksen, kun levität meikkivoidetta ensin kasvojen keskiosaan ja häivytät sitä ulkosivuille. Kätke mahdolliset punaiset tai tummat kohdat peitevärillä ja häivytä rajat kevyesti. Viimeistele meikki poskipunalla ja korostusvärillä, niin ihosta tulee kuulas ja terveen sävyinen.

Vinkki: Kolmesta peitevoidesävystä on helppoa sekoittaa omalle iholle sopiva sävy.
LOIHDI MEIKKI NÄILLÄ!
2. Silmät
Aloita kulmakarvojen korostamisesta. Kokeile 24h Tri-Feather Brow Pen -kulmakynää, jossa on kolmipäinen terä. Sillä loihdit luonnollisen näköiset kulmakarvat, ja sen koostumus vahvistaa kulmakarvoja edistäen niiden kasvua. Levitä koko silmäluomille silmille tarkoitettua pohjustusvoidetta ja sen jälkeen luomiväriä, jonka sävy on mahdollisimman lähellä omaa ihonsävyäsi. Levitä hieman tummempaa sävyä liikkuvalle luomelle ja silmän ulkokulmaan. Häivytä tarkat rajat.

Vedä rajaus yläripsien tyveen rajauskynällä ja pehmennä rajausjälki siveltimellä. Levitä tummempaa luomiväriä hieman alaripsien tyveen, niin silmän muoto korostuu. Lisää lopuksi runsaasti ripsiväriä.

Vinkki 1: Häivytä tarkat rajat siveltimellä, niin lopputulos on pehmeämpi.

Vinkki 2: Levitä ripsiväriä aivan ripsien tyvestä latvoja kohti siksak-liikkeellä.
LOIHDI MEIKKI NÄILLÄ!
3. Huulet ja kynnet
Kevään 2017 suurin meikkitrendi on mattahuulipuna. Kun valitset nudesävyä, ota huomioon oma ihonsävysi. Myös punaista sävyä valitessasi mieti, ovatko omat sävysi kylmiä vai lämpimiä, ja valitse niihin sopiva punasävy. Kylmään ihonsävyyn sopivat siniseen taittuvat punaisen sävyt, ja lämpimään ihoon keltaiseen taittuvat punat.

Vinkki! Valmistele huulet punaamista varten levittämällä huulille ensin huulirasvaa ja harjaamalla ne kevyesti hammasharjalla. Näin huulten pinta on tasainen ja kosteutettu.
LOIHDI MEIKKI NÄILLÄ!
3. Huolettoman tyylikkäät hiukset
Haluatko huolettoman messy-kampauksen, joka näyttää siltä, kuin se olisi syntynyt vaivatta? Kiharra hiukset paksulla kihartimella ja avaa kiharat sormin sukimalla. Suihkuta hiuksiin suolasuihketta ja kiinnitä hiukset matalalle ponnarille. Vedä hiuksia hieman esiin ponnarista, niin että kampauksen pinta ei ole liian sileä. Kietaise poninhäntä löysälle nutturalle ja kiinnitä pinneillä. Viimeistele hiuslakalla.
LOIHDI KAMPAUS NÄILLÄ!
Namnlöst dokument
Valitettavasti tuote on loppuunmyyty! Tutustu hakutoimintoomme tai etsi vastaavaa tuotetta tuotevalikoista.